Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iliescu nu se da dus la groapa

"Mai degraba altii vor pleca din partid!", a exclamat miercuri Ion Iliescu, dupa ce in prealabil i-a tras un pumn in gura mesei pe care isi sprijinea coatele. Asadar, Iliescu nici nu concepe sa plece din PSD, daramite sa fie dat afara. Chiar ma gindeam: bai, frate, sa vezi ca Iliescu va avea soarta lui Ceausescu, cel pe care el l-a impuscat cu mina soldatilor, la Tirgoviste. La urma-urmei, asta este soarta dictatorilor: sa fie executati de alti dictatori. Da' chiar as fi ris si cu kuru' de Iliescu daca Geoana reusea sa-l dea afara din PSD. Sa-ti faci tu partid de la zero, sa-l cresti dintr-o bucatica de piine, sa-l duci la scoala la Moscova si sa vina un Prostanac ca Geoana sa ti-l uscheasca? Sa ajungi tu, Ion Iliescu, de risul vechilor activisti care acum ies in strada sa ceara o pensie mai mare?
Imi place ca mos Iliescu se tine tare. Eu nu vreau ca domnul tovaras Ion Iliescu sa fie dat afara din PSD. Pai, ma gindesc cu groaza ca asta ar putea echivala cu inceputul revenirii PSD-ului pe scena politica, lucru care deja imi da fiori. Sa vad iar PSD-ul undeva la 40% in sondaje, asta da cosmar, bai, nene! Nu, domn'e, eu votez pentru ramanerea lui Iliescu ca presedinte infondator al PSD, alaturi de Vanghelie, Oprisan, Nastase si toti ceilalti care au adus faima pesedeului. Imaginati-va un Iliescu exclus. Pai, cred ca face atac de cord mosul si moare definitiv si irevocabil. Or eu despre cine naiba as mai scrie apoi, pe cine as mai lua la suturi? Sincer, intre un plictisitor si inspid ins precum Ioan Rus si un tovaras de nadejde ca Iliescu il prefer pe al treilea. Am glumit, ma, Ilici e tare de tot, daca a reusit el sa tina o tara ca Romania pe loc timp de 15 ani. Nici Ceausescu nu a reusit aceasta performanta, cat era el de ceausist!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii