Mergi la conţinutul principal

Ilan Laufer: Pro România garantează un Sprijin Economic de Criză pentru firmele româneşti mici şi mijlocii

• candidatul Pro România pentru Camera Deputaţilor, Ilan Laufer, a postat, recent, mesajul pe reţelele de socializare, adăugând că partidul său vine cu un plan anticriză şi cu măsuri concrete • potrivit lui Laufer, acestea au menirea de a permite afacerilor mici şi mijlocii (IMM-urilor) să îşi continue activitatea şi oamenii să îşi păstreze locurile de muncă

 

 

Ilan Laufer, candidatul Pro România Brăila pentru un fotoliu de deputat, susţine că partidul său îşi propune să vină cu un plan anticriză şi cu măsuri concrete care să permită afacerilor mici şi mijlocii (IMM-urilor) să îşi continue activitatea şi să îşi păstreze angajaţii. “Vom deschide toate afacerile închise de măsurile aberate ale Guvernului PNL!”, precizează Laufer pe reţelele de socializare, în cadrul unei postări recente.

“Reducerea TVA de la 9% la 5% pentru produsele agricole şi agroalimentare şi pentru industria HORECA. Anularea unor obligaţii fiscale pe anul 2021: impozitul pe profit, impozitul specific, impozitul pentru microintreprinderi, taxele şi impozitele pentru activele corporale neutilizate din cauza restricţiilor. Suportarea, de către stat, a 50% din chirii pe perioada nefuncţionării IMM-urilor din cauza restricţiilor impuse de autorităţi. Amânarea pentru 2022 a ratelor bancare, precum şi acordarea de granturi de până la 500.000 euro şi garanţii de stat de 100% pentru investiţii în producţie, mai ales pentru industria alimentară ce utilizează materii prime autohtone. Modificarea programului IMM INVEST prin simplificarea lui, mărirea plafonului, extinderea la alte domenii de activitate şi prin reducerea comisioanelor plătite”, sunt măsurile prezentate de candidatul pentru Parlamentul României.

Laufer a adăugat că în această perioadă de ciză, membrii Pro România sunt alături de toţi românii.

“Votează stabilitate economică pe timp de criză! PE 6 DECEMBRIE, FII PRO ROMÂNIA!”, a mai adăugat Laufer.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro