Mergi la conţinutul principal

Ilan Laufer: „Vreau ca Brăila să redevină un centru industrial important, cu un mediu de afaceri puternic”

Dragi brăileni, sunt ILAN LAUFER și sunt candidatul PRO România Brăila - poziția 1 pe buletinul de vot - pentru funcția de deputat în Parlamentul României. Este o onoare pentru mine să deschid lista pentru Camera Deputaților aici, la Brăila, împreună cu colegul Dorin Petrea care deschide lista la Senat.

Am 37 de ani, fiind cel mai tânăr fost ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat din Uniunea Europeană. Din  această postură am inițiat și am coordonat proiecte de lege pentru îmbunătățirea mediului de afaceri și al firmelor mici și mijlocii din România, fiind cel care a implementat cel mai de succes proiect pentru antreprenorii români ”Start-Up Nation”, proiect prin care s-au finanțat peste 20.000 proiecte și s-au creat peste 60.000 locuri de muncă.

În ultimii 10 ani am reușit să atrag investiții de peste 400 milioane de euro în România, în special în domeniul de retail și cel al imobiliarelor pentru afaceri, fiind cel care a adus grupurile H&M și Inditex pe piața din România. Din anul 2018 coordonez programul Smart Start USA, program pe care l-am creat cu scopul de a facilita accesul firmelor mici și mijlocii din România pe piața Statelor Unite ale Americii.

Candidez la aceste alegeri pentru că sunt absolut convins că pe 6 decembrie 2020 mai avem o ultimă șansă reală să punem bazele schimbării în bine a Brăilei.

Am un singur obiectiv: bunăstarea brăilenilor! Vreau ca Brăila să redevină un centru industrial important, cu un mediu de afaceri puternic care să creeze noi locuri de muncă bine plătite și oportunități de dezvoltare pentru ca tinerii brăileni să își poată împlini potențialul acasă, în Brăila.

Împreună cu echipa PRO România Brăila voi implementa, din postura de deputat, atât la nivelul municipiului cât și în întregul județ, cele 5 măsuri de relansare economică, pentru ca brăilenii și firmele mici și mijlocii din județ să poate trece cu bine prin criza din anul 2021.

- Venitul Minim de Criză (VMC) - pentru toți românii care au venituri sub 2.000 lei/lună.

- Sprijinul Economic de Criză - pentru companiile românești mici și mijlocii.

- Program Național de Testare - cu decontarea integrală a testelor și medicamentelor de către stat.

- Redeschiderea tuturor școlilor - pentru asigurarea continuității în educație.

- Redarea demnității și respectului datorat hainei militare prin aplicarea integrală a legii 223/2015.

Brăila are nevoie urgent de testare în masă, decontată de la bugetul de stat, care să ne permită redeschiderea școlilor și a întregii economii. Are nevoie de un guvern care să garanteze un venit minim de criză pentru toți brăilenii cu venituri sub 2.000 de lei pe lună. Are nevoie de un guvern care să ofere un sprijin economic de criză pentru firmele românești mici și mijlocii, afectate de pandemia covid-19.

Cu Victor Ponta premier și PRO România la guvernare, vom readuce performanțele economice ale Guvernului Ponta, când milioane de români spun că au dus-o mai bine.

Noi nu lăsăm pe nimeni în urmă. Împreună, aducem stabilitate economică în ciuda crizei!

Pe 6 decembrie, la Brăila, votează PRO România - poziția 1 pe buletinul de vot!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro