Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ii multumesc domnului Copos ca nu am revenit la Rapid in vara"

Atacantul echipei Auxerre, Daniel Niculae, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca ii multumeste actionarului George Copos datorita caruia in vara a refuzat revenirea la Rapid, iar acum este titular la formatia franceza, avind 8 goluri marcate in 20 de meciuri jucate.
"Eu in vara ma gindeam ca ar fi bine sa ma intorc la Rapid pentru a avea mai multe meciuri in picioare in perspectiva Campionatului European. Dar nu s-a facut. Nu regret ca nu m-am intors in vara la Rapid, normal. Eu ii multumesc domnului Copos ca a pus conditiile alea atunci si n-am acceptat. Acum e bine la Auxerre pentru ca joc", a spus atacantul care este golgheterul echipei Auxerre in acest sezon.
Niculae a explicat ca vrea sa joace din nou la Rapid, dar "spre finalul carierei". "Eu tot timpul o sa-mi doresc sa joc la Rapid si sint sigur ca va veni si momentul in care voi juca din nou in acel tricou. Dar asta spre finalul carierei, dupa ce inchei socotelile cu strainatatea", a adaugat Daniel Niculae.
Jucatorul a negociat la finalul lunii august a anului trecut un imprumut pe un sezon de la Auxerre la Rapid. Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a pus conditia ca la sfirsitul sezonului 2007-2008 gruparea giulesteana sa aiba optiune de cumparare definitiva a jucatorului. Daniel Niculae nu a fost de acord cu acest lucru, acceptind riscul de a fi in continuare rezerva la Auxerre decit sa se intoarca in aceste conditii la Rapid.
Fotbalistul formatiei Auxerre considera ca George Copos nu va vinde niciodata clubul Rapid. "Vinzarea Rapidului e o gluma buna a domnului Copos. Domnul Copos n-o sa vinda niciodata Rapidul. Asta si pentru ca e o afacere buna, dar si pentru ca tine la Rapid. Dupa cum il stiu, nu va vinde niciodata clubul. Asta e clar. Eu n-am vorbit cu el. Nu vorbeam nici cind eram la Rapid, de ce am vorbi acum. Ultima oara am discutat asta-vara", a afirmat Daniel Niculae.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii