Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ieri, peste 800 de braileni si-au cautat un loc de munca

Ieri, la "Bursa generala a locurilor de munca", actiune organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila atit in municipiu, cit si in orasele Faurei si Insuratei, peste 800 de braileni au venit sa-si caute un loc de munca.
Oferta a fost bogata, la actiune participind 73 de angajatori, cu 794 de locuri de munca. Cele mai cautate domenii au fost cele care aveau cele mai multe oferte si anume agricultura, industria alimentara, industria altor mijloace de transport, industria confectiilor si constructiile. Mai putin bogate in locuri de munca au fost industria constructiilor metalice si a produselor din metal, comertul, industria de masini si echipamente si asigurarile. In cadrul acestei actiuni au fost amenajate standuri separate pentru formare profesionala, mediere si consiliere privind cariera. Un stand special a fost amenajat pentru persoanele marginalizate social, aflate in dificultate si confruntate cu riscul excluderii profesionale, care se incadreaza in una din categoriile de persoane prevazute de Legea nr.116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii