Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ia mai da un milion matusa, ca de nu, ma bip pe usa!

Stau si ma intreb ca boul: daca Adrian Nastase este atit de bogat in tablouri si case, daca decedata-i matusa a fost in stare sa agoniseasca peste un milion de euro dintr-o amarita de pensie si i l-a donat nepotului, apai ciinele fostului premier cre' ca detine cel putin doua hoteluri. Pai, e corect, domn'e? Unii stau ca idiotii la coada la compensate, iar altii duc viata de ciine in hoteluri de cinci stele? Ar fi cazul sa sesizam Politia, poate de data nu se intimpla nimic.
Am citit si io prin ziare ca unii s-au ofticat ca Adrian Nastase a primit o mostenire de un milion de euro de la matusa Tamara care a murit, saraca, mai asta-vara. Care va sa zica, baba a donat, dupa care a decedat. Bun, si care-i smecheria ca Nastase a primit acest milion de euro care, sa fim sinceri, la banii lui nu inseamna decit, eventual, un mic bacsis pentru ospatari? Ce, n-are voie omul sa aiba matusi stringatoare? Nesimtitilor, dac-ar fi dupa voi, toti batrinii din tara asta ar trebui sa stea ca geamantanele la coada la compensate si sa moara ca prostii cu aspirina-n mina! Poftim, Nastase a avut o matusa chibzuita, ceea ce imi doresc si mie. Decit sa zica lumea ca sint neam prost, mai bine sa ma stie oamenii drept neam de traista. Traista in care incape fix un milion de euro.
S-a vorbit & discutat la greu despre cit de morala este aceasta donatie, mostenire sau cum dracu s-o mai numi ea? Daaa? Iote ca io nu vad absolut nimic imoral in tranzactia dezbatuta aici de fata. De-a dreptul imoral mi se pare sa ajungi la 50 de ani si sa afli ca matusa ta, care s-a sclerozat intre timp, ti-a lasat casa batrineasca de la tara pe numele fratelui cu care esti la cutite sau ca intravilanul de 3.000 de metri patrati l-a dat cu acte primariei. Asa ca, domnule Nastase, nu pot sa va zic decit sa va traiasca matusa decedata!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii