Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I-a infipt cutitul in mina stinga

Condamnat, pe cind era minor, pentru diverse fapte de violenta, Ionel G., poreclit "Buric", in virsta de 20 de ani, din comuna Cazasu, a fost, din nou, trimis in judecata, de data aceasta pentru port ilegal de cutit si lovire. Tam-nisam, in august anul trecut, "Buric" i-a infipt unui tinar cutitul in mina, victima avind nevoie de 9 zile de ingrijiri medicale. Agresorul purta cu sine, la discoteca, un briceag cu lama rabatabila, lung de 25 de centimetri.
In seara zilei de 6 august 2005, precizeaza reprezentantii acuzarii, Manole Georgel C., 26 de ani, din Braila, s-a dus la discoteca din comuna Tudor Vladimirescu, impreuna cu doi prieteni. Cei trei venisera imbarcati in Dacia cu numarul de inmatriculare BR-01-ULR. Inca de la intrarea in discoteca, Georgel a fost acostat de Ionel G., zis "Buric". Fara nici un motiv, acesta i-a tras un pumn in figura. Oamenii legii spun ca partea vatamata nu a ripostat, ca sa nu provoace scandal.
In jurul orei 1.30, Manole C. si insotitorii lui s-au decis sa se intoarca la Braila. El a ocupat locul de linga sofer, dar cind sa plece, s-a trezit cu "Buric" linga portiera masinii. Agresorul i-a cerut sa coboare, chipurile, pentru ca ar avea ceva de discutat. De buna credinta, tinarul s-a conformat, dar exact cind a iesit din masina a fost atacat si injunghiat in mina stinga. Inculpatul i-a infipt victimei lama unui briceag pe care-l purta cu sine, in mina stinga, apoi a dat bir cu fugitii, alergind catre comuna Cazasu. Desi ranit, Manole Georgel C. si-a scos cutitul din rana si l-a aruncat, apoi s-a prezentat la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii