Mergi la conţinutul principal

I-auzi cât de horror sună: 5 ani cu Ponta!

Nu vreau să par pesimist, dar cred că zarurile au fost deja aruncate. Victor Ponta are şanse mari să fie viitorul preşedinte al României, lucru care mă motivează şi mai tare să merg duminica asta la vot pentru a nu îl vota. Şi ca să moară câţiva pesedişti de ciudă, pot să vă spun, ca o mică victorie personală, că am reuşit să conving trei persoane să nu voteze cu Ponta, ceea ce nu-i din drum. Altfel spus, am făcut tot ce a depins de mine pentru ca Ponta să o ia în freză în aceste alegeri prezidenţiale. Prin urmare, dacă va fi să câştige Iohannis (cam cât aţi râde?), am şi eu o contribuţie acolo. Am glumit, desigur.
Cel mai tare mă enervează la Victor Ponta faptul că minte. Imaginaţi-vă, dacă a avut el tupeul să spună la dezbaterea electorală de la B1TV că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat o sentinţă definitivă şi irevocabilă prin care el nu a comis plagiat la lucrarea de doctorat, înseamnă că acest individ poate minţi şi în somn. Nu, ÎCCJ nu a judecat pe fond plagiatul lui Ponta, ci doar a dat o hotărâre prin care respins contestaţia faţă de hotărârea procurorilor de la Parchetul General de a da NUP în cazul reclamaţiei ce îl viza pe Ponta. Altfel spus, ÎCCJ nu l-a achitat pe premier de acuzaţiile de plagiat pentru că nu a ajuns să le judece.
Ponta a apelat la tot soiul de artificii de 2 bani pentru a-l compromite pe candidatul ACL, Klaus Iohannis. Aş aminti aici faptul că Ponta a implicat Poşta Română în campania electorală murdară, trimiţând foi volante pensionarilor prin care îi anunţa că Iohannis le va tăia pensiile, în cazul în care acesta va ajunge preşedinte. Mi se pare josnic să îţi construieşti piedestalul de preşedinte al României pe un munte de minciuni, calomnii şi jigniri delirante, fără niciun pic de acoperire în realitate. Ponta o să argumnteze probabil că ăsta este jocul politic, că în campania elecotrală se poate spune orice. Serios? Păi, şi dacă despre Ponta s-ar fi spus că există filme în care el apare făcând sex cu Bănicioiu, ar fi fost în regulă, nu-i aşa?
Mulţi s-au grăbit să îl mitralieze pe Iohannis că nu a fost mai agresiv, că trebuia să facă nu ştiu ce fandări. Iohannis a fost exact cum este el, nu a jucat niciun rol, nu a fost fals, iar acest lucru cred că trebuie apreciat. Oamenii au de ales duminică între şmecheria şi minciuna lui Ponta şi caracterul sănătos al lui Iohannis. Nu ştiu dacă aţi observat, dar lui Iohannis nu i-a putut fi pusă în cârcă absolut nici o faptă de corupţie. Şi gândiţi-vă că omul acesta este de 14 ani de zile primar în Sibiu, timp în care această primărie a organizat licitaţii pentru asfaltări, pentru deszăpeziri, a atribuit contracte, a avut mulţi bani pe mână. Credeţi că dacă pesediştii, oamenii lui Ponta ar fi avut cel mai mic indiciu că Iohannis ar fi băgat mâna în borcanul cu miere de la Primăria Sibiu, nu ar fi urlat din toţi plămânii în această campanie electorală? Să vedem cum vor vota românii duminică, 16 noiembrie 2014, dar pe mine mă apucă greaţa numai cât că rostesc „Cinci ani cu Ponta", darămite să îi mai şi experimentez pe propria-mi piele.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro