Mergi la conţinutul principal

IŞJ Brăila organizează două turnee de zonă la fotbal fete

În acest week end, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila organizează două turnee de zonă la fotbal fete, competiţii cuprinse în calendarul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.
La sala de sport a Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" se dispută turneul de zonă rezervat echipelor de gimnaziu urban - rural, la care participă campioanele judeţene din Brăila, Galaţi, Constanţa, Buzău, Tulcea şi Vrancea.
Turneul de zonă rezervat echipelor de liceu urban - rural se desfăşoară la sala de jocuri a Liceului cu Program Sportiv, iar la start s-au aliniat doar echipele din cinci judeţe, Brăila, Galaţi, Buzău, Tulcea şi Vrancea. La prima competiţie Brăila va fi reprezentată de echipa şcolii din Chiscani, la cea de a doua de formaţia CT "Edmond Nicolau".
Joi după-amiază au avut loc şedinţele tehnice la care au participat inspectorul de specialitate din cadrul IŞJ, Dan Gheorghiţă, preşedintele AJF, Laurenţiu Vărgatu, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Daniel Decă şi profesorii de educaţie fizică din Brăila desemnaţi să facă parte din comisiile de validare, respectiv de contestaţii şi disciplină.
Dan Gheorghiţă le-a reamintit profesorilor echipelor participante regulile după care se vor desfăşura meciurile iar la final, preşedintele AJF Brăila, Laurenţiu Vărgatu, le-a oferit competitoarelor câte o minge de firmă. De asemenea, continuând proiectul de sprijinire şi promovare a fotbalului juvenil, AJF Brăila asigură gratuit arbitrajele la cele două turnee.
"Primordial pentru noi rămâne promovarea fotbalului juvenil de acceea răspundem prezent la toate solicitările IŞJ Brăila. Arbitrajele sunt asigurate în mod gratuit, le-am oferit, cu sprijinul FRF şi câte o minge de firmă echipelor, pe viitor poate vom reuşi să susţinem şi cu alte materile sportive sportul juvenil", a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro