Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hypermarket "Dedeman": totul pentru interior, totul pentru exterior

In cursul zilei de ieri, a avut loc inaugurarea celui mai mare centru comercial de materiale pentru constructii din Braila, investitie realizata de firma "Dedeman". La acest eveniment au participat, alaturi de reprezentantii investitorului si colaboratorii acestuia, reprezentanti ai autoritatilor locale si ai institutiilor locale, precum si oameni de afaceri braileni. Asa cum a explicat presedintele "Dedeman", Dragos Paval, este cel de al saselea hypermarket deschis de companie in ultimii 2 ani si jumatate, si primul de acest calibru in afara Moldovei. Suprafata pe care se intinde acest centru comercial de materiale pentru constructii, amplasat pe Soseaua Baldovinesti, in imediata apropiere a fabricii "Soroli Cola", este de 30.000 metri patrati din care suprafata construita este de 7.000 metri patrati, iar valoarea totala a investitiei se cifreaza la circa 162 miliarde lei. "Compania noastra intelege dorintele si nevoile clientilor nostri si le ofera servicii complete: livrare la domiciliu, consultanta, service, rate in magazin, cardul de fidelizare, un sistem de autoservire, toate acestea micsorind timpii de asteptare ai clientilor. De altfel principalele atuuri ale companiei sint profesionalismul angajatilor, raportul avantajos calitate/pret si facilitatile si serviciile oferite clientilor", a declarat presedintele "Dedeman", Dragos Paval, la inaugurarea hypermarketului.
"Braila s-a imbogatit cu un nou centru comercial de inalta tinuta si nu in ultimul rind o investitie romaneasca, care nu este cu nimic mai prejos decit o investitie straina", a punctat, la rindul sau, edilul sef al orasului, Constantin Sever Cibu.
In acest centru comercial sint disponibile peste 40.000 de produse din gama instalatiilor termice, sanitare si electrice, materiale si unelte pentru constructii, articole pentru amenajari interioare si exterioare, scule electrice si echipamente de protectie, produse pentru curatenie precum si aparatura electronica si electrocasnica. (P)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii