Mergi la conţinutul principal

Huseyin Tekinalp: "Bănel Nicoliţă nu-mi mai răspunde la telefon"

Brusc, între cei doi a apărut o ruptură, iar la mijloc se pare că este o sumă importantă de bani.

Luni, Huseyin Tekinalp a depus la Tribunalul Brăila o adresă prin care solicită bani de la Nicoliţă. Omul de afaceri turc susţine în continuare că fotbalistul se află sub contract cu el şi că stelistul i-ar datora echivalentul a 900.000 de dolari.
În solicitarea adresată Tribunalului, Tekinalp expune şi motivele care l-au determinat să apeleze la această decizie, pe care, susţine el, trebuia să o ia mai de mult.

În adresă se arată că pe data de 1 iunie 2004, între SC "Turk Rom San" SA Brăila, în calitate de unitate, Huseyin Tekinalp, în calitate de finanţator şi Bănel Nicoliţă, în calitate de sportiv, s-a încheiat "Contractul de pregătire sportivă şi finanţare", obiectul acestuia fiind în principal promovarea imaginii şi pregătirea sportivului începând de la data semnării contractului şi până la 1 iunie 2009, iar suma investită menţionată în această adresă este de 3 milioane de dolari.
În acel contract se menţionează faptul că fotbalistul s-a transferat la o echipă care nu este agreată de finanţatorul său şi cu toate că a încălcat prevederile contractuale şi normal ar fi fost să restituie unităţii finanţatorului o indemnizaţie de promovare egală cu preţul contractului, Huseyin Tekinalp vrea doar 900.000 de dolari.

"Am discutat pe această temă de foarte mult timp şi Bănel mi-a promis că lucrurile se vor rezolva, numai că eu am rămas doar cu promisiunile. Înainte vorbeam mereu la telefon, dar pentru că în ultima vreme am insistat mai mult să discutăm pe această temă, de la un moment dat nu mi-a mai răspuns la telefon. Pentru Jardel eu aş renunţa la aceşti bani, ştiu că el este doar un copil şi că alţii sunt cei care decid pentru el, că îi este frică de ei, de aceea nu o să le permit lor să mă păcălească", a declarat Huseyin Tekinalp.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro