Mergi la conţinutul principal

Hramul Mănăstirii „Sfântul Ioan Botezătorul” Măxineni. Jandarmii asigură ordinea publică

luni, 24 iunie, forţele de ordine se vor afla la Măxineni şi vor avea grijă ca evenimentul religios să se desfăşoare fără incidente neplăcute

 

În ziua de 24 iunie sunt programate  manifestări religioase prilejuite de hramul mănăstirii „Sfântul Ioan Botezătorul” din localitatea Măxineni. Jandarmeria Brăila va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică. Astfel, pentru a preveni incidentele neplăcute, forţele de ordine vor manifesta o atenţie sporită în zona lăcaşului de cult. În dispozitivul Jandarmeriei Brăila se vor afla efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila cât şi din  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.                                                                                    

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, jandarmii recomandă pelerinilor să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care sunt martorii unor fapte de natură antisocială, oamenii sunt sfătuiţi să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în  proximitate. Părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente. În plus, oamenii trebuie să aibă mare grijă la obiectele personale (genţi, poşete şi bagaje), întrucât mai sunt şi persoane puse pe furat care se pot amesteca în mulţime.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro