Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hot de fier vechi, dotat pina-n dinti

Un barbat de circa 50 de ani a fost prins in miez de noapte de jandarmi, la furat de fier vechi, cu grupul autogen, intr-un tunel subteran de pe platforma chimica din localitatea braileana Chiscani. Barbatul se afla intr-unul din canalele subterane de pe platforma chimica, pe unde trec mai multe cabluri si conducte metalice, acum dezafectate. El venise pus pe treaba si isi adusese ditamai grupul electrogen, cu butelie si tuburi de oxigen, pentru a taia bucati din conductele ramase acum nefolosite. Desi o patrula de jandarmi l-a prins asupra faptului, acesta s-a jurat pe copiii sai ca echipamentul electrogen nu era al lui si ca nimerise intimplator, in gaura prin care se patrundea in tunelul subteran
"Am nimerit aici intimplator, cind am venit, am nimerit gaura asta - si ce-am zis, poate gasesc si eu niste fier, sa plec acasa, ca sint om batrin, mie nu-mi trebuie prostii din astea, sa stiti. Tuburile astea de oxigen si manusile si sculele nu sint ale mele, nu stiu, nu am taiat eu nimic. Eu doar speram sa gasesc niste bucati de fier vechi pe jos, pe care sa le iau. Ce-s timpit la cap, asta mi-e sfinta cruce, noua morminte, la noua copii, sa le fac, daca va mint!", le-a spus barbatul jandarmilor, cind l-au gasit in tunel. Oamenii legii au scos cu mare grija butelia si tuburile de oxigen din tunel, mai ales ca acestea pareau foarte vechi si, deci, periculoase, la manevrat.
"Jandarmii braileni au depistat intr-un canal subteran din interiorul unei societati comerciale o persoana ce avea asupra sa un grup autogen si o butelie de aragaz, cu intentia de a sustrage subansamble metalice. In cauza se continua cercetarile, in vederea stabilirii vinovatiei", ne-a declarat lt. Iulian Timofei, purtator de cuvint, in cadrul Jandarmeriei Braila.
Barbatul este acum acuzat de furt calificat, si, daca va fi gasit vinovat, va petrece mai mult timp nu in catacombele din Chiscani, ci intr-o celula din penitenciar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii