Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoțul de biciclete, în fața instanței

* procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului C.C. cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, fiind vorba despre patru fapte comise în luna august * inculpatul a sustras articole vestimentare, dar și două biciclete, una din fața unui bloc și alta din parcarea unui supermarket

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au definitivat cercetările într-un dosar de furt și au dispus trimiterea în judecată a hoțului de biciclete, arestat în luna septembrie.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul C.C. a fost cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, fiind vorba despre patru astfel de fapte, comise una după alta, în luna august. Unul dintre furturi a fost comis la data de 9 august, iar celelalte au fost în zilele de 26 și 27 august, vizate fiind mai multe magazine din municipiu.

În rechizitoriul de trimitere în judecată se arată faptul că, la date diferite din luna august, în mai multe magazine din municipiul Brăila, inculpatul a trecut de linia caselor de marcat, fără să achite contravaloarea mai multor produse, respectiv deodorante, un kit de îngrijire, obiecte vestimentare.

De asemenea, tot în luna august, inculpatul a distrus sistemul de asigurare și a furat două biciclete din locuri publice, respectiv din fața unui bloc și parcarea unui magazin din municipiu. La începutul lunii septembrie, inculpatul C.C. a fost arestat preventiv, măsura fiind apoi prelungită. Astfel, la data de 4 septembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brăila luarea măsurii arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 4 septembrie, a unei persoane. Potrivit procurorilor, cel în cauză este cercetat în calitate de inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt (faptă din data de 9 august), furt calificat (două fapte din 26 august) și furt calificat (faptă din data de 27 august). La sfârșitul unii trecute, instanța a constatat legalitatea luării măsurii arestării preventive a inculpatului, contestația formulată de inculpat fiind respinsă la instanța superioară.

Inculpatul nu a recunoscut savârșirea faptelor, după cum au arătat procurorii. Dosarul în care acesta este judecat pentru furt a fost trimis la Judecătoria Brăila spre soluționare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii