Mergi la conţinutul principal

Hoțul “păianjen”

* un individ a fost trimis în judecată de procurori pentru infracțiunea de furt de bijuterii din aur în valoare totală de 1.700 euro * în iulie, inculpatul S.M.D. a mers la apartamentul unei femei din municipiul Brăila, a urcat cu liftul până la etajul 9, apoi s-a cățărat pe o pasarelă din apropiere și a pătruns în apartament pe geamul de la baie* odată intrat în casă, individul a luat o pungă cu bijuterii aflată pe o noptieră * incupatul se cunoștea, se pare, cu femeia jefuită, el fiind soțul mamei acesteia

 

Bijuterii din aur furate dintr-un apartament din Brăila, de un individ care a intrat în casă pe geamul de la baie. A fost vorba despre o aventură la înălțime, întrucât bărbatul a urcat cu liftul până la etajul 9 și apoi a mers pe o pasarelă, reușind să pătrundă în apartament pe geamul de la baie. Se pare că inculpatul se cunoștea cu victima, el fiind soțul mamei femeii jefuite. Bărbatul este acum judecat pentru furt.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila au definitivat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpatului S.M.D. pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prevăzută de art. 228 Cod penal.

În rechizitoriul în cauză s-a reținut că la data de 4 iulie, în jurul orei 9.30, inculpatul S.M.D., prin forțarea și escaladarea ferestrei grupului sanitar de la apartamentul persoanei vătămate R.A. situat în municipiul Brăila, a pătruns în interiorul locuinței acesteia și a sustras mai multe bijuterii din aur. Potrivit anchetatorilor, inculpatul a provocat persoanei vătămate un prejudiciu total în cuantum de 1.700 euro.

După cum au stabilit anchetatorii, la data de 4 iulie, numita R.A. a plecat de la adresa de domiciliu din municipiul Brăila și s-a deplasat spre o localitate din județul Galați. Pe drum, în jurul orei 3.00, aceasta s-a oprit la domiciliul inculpatului, soțul mamei sale, unde a rămas împreună cu acesta și alte persoane, până în jurul orei 6.00, apoi și-a continuat traseul inițial.

În data de 4 iulie, în jurul orei 7.00, inculpatul s-a deplasat de la adresa de domiciliu către adresa persoanei vătămate, din municipiul Brăila. Inculpatul a ajuns în jurul orei 9.30, a urcat cu liftul până la etajul 9, s-a de plasat pe o pasarelă aflată în apropiere și a pătruns în apartamentul persoanei vătămate pe fereastra de la grupul sanitar, prin forțarea acesteia. Din interiorul apartamentului, de pe o noptieră, acesta a luat mai multe bijuterii din aur, depozitate într-o pungă transparentă prevăzută cu sigiliu, bunuri în valoare totală de 1.700 euro, apoi s-a întors la adresa de domiciliu în seara de 4 iulie”, au stabilit anchetatorii.

În dimineața zilei de 5 iulie, persoana vătămată a revenit la imobilul din municipiul Brăila și a constatat urme de răvășire în camerele locuinței, geamul ferestrei de la baie era deschis și prezenta urme de forțare. A constatat că îi lipseau mai multe bijuterii din aur pe care le lăsase într-o pungă transparentă, pe o noptieră, motiv pentru care a solicitat sprijinul organelor de poliție.

După cum arată procurorii, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor, motivând că era sub influența alcoolului.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro