Mergi la conţinutul principal

Hipodrom, avarii în serie la reţeaua de apă

Locuitorii din Hipodrom, una dintre zonele selecte ale oraşului, se plâng că în acest cartier se înregistrează tot mai des cazuri în care străzi întregi sunt lăsate fără apă potabilă din cauza avariilor la reţeaua publică. "Domnule, e ceva de nesuportat: de ceva vreme nu este lună în care să nu avem o întrerupere sau chiar două, timp de o oră sau mai mult. Sunăm la Dispeceratul CUP Dunărea şi ne trimit echipa să remedieze. Dar nu înţeleg care e problema de sunt atât de dese avariile. Cârpesc azi conducta şi apoi, peste o săptămână - două, pocneşte din nou", se plânge unul dintre proprietarii din zonă.

"Locuiesc lângă Şcoala 23 şi vreau să vă spun că azi dimineaţă, de la ora 10, s-a întrerupt apa şi a durat cam o oră şi jumătate până ne-a dat din nou drumul la apă. Problema este că sunt tot mai dese avariile la reţeaua de apă. Dacă problemele sunt din cauza vechimii ţevilor, de ce nu le înlocuiesc pe toate? Şi scăpăm şi noi de stres. E ciudat să te gândeşti în drum spre casă dacă o fi sau nu apă, ca să poţi să-ţi faci treburile sau să faci o baie. Dar poate ţi se strică maşina de spălat de la atâtea întreruperi la apă. Cine plăteşte o aşa pagubă?", ni s-a plâns la telefon unul dintre cititori.
De asemenea, aceeaşi sursă a punctat că tot din cauza avariilor, în zonă au fost probleme cu asigurarea apei şi în lunile anterioare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro