Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hertha este sub VfB Stuttgart

Echipa germana Hertha Berlin, adversara formatiei Rapid din saisprezecimile Cupei UEFA, este mai slaba din punct de vedere valoric decit VfB Stuttgart, a afirmat antrenorul Razvan Lucescu, simbata, pe Aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii formatiei giulestene in turneul din Elvetia.
"Daca ar fi sa o compar cu una dintre echipele pe care le-am intilnit in actuala editie a Cupei UEFA, atunci aceasta ar fi VfB Stuttgart. Dar Hertha este sub Stuttgart. E o echipa mai putin organizata si disciplinata din punct de vedere tactic decit Stuttgart. Dar compenseaza prin individualitatile pe care le au. Ei, in general, lasa jocul pe seama lui Marcelinho, Basturk si Gilberto", a spus Lucescu.
Tehnicianul considera ca pentru Hertha Berlin cele doua meciuri cu Rapid din Cupa UEFA sint decisive, avind in vedere ca formatia germana nu mai poate realiza nici un alt obiectiv in acest sezon.
De asemenea, Lucescu sustine ca Hertha are un avantaj pentru ca pina pe 15 februarie, cind este programata prima mansa a saisprezecimilor Cupei UEFA, va avea 4 meciuri oficiale disputate. "Dar si noi avem o sansa mare de care trebuie sa profitam. Cu vointa si ambitie putem compensa aceasta lipsa a jocurilor oficiale", a mentionat Lucescu.
Antrenorul formatiei giulestene a precizat ca nu exista sanse ca Viorel Moldovan sa evolueze in cele doua meciuri cu Hertha Berlin, atacantul urmind sa revina pe teren in prima etapa a returului Diviziei A.
Referitor la faptul ca portarul titular al formatiei Hertha, Christian Fiedler, va fi indisponibil din cauza unei rupturi musculare, tehnicianul rapidist a afirmat: "La acest nivel pot sa lipseasca si trei piese de baza, pentru ca se vor gasi mereu resurse".
Razvan Lucescu va urmari din tribune partida Hertha Berlin - Bayern Munchen, programata, marti, in cadrul etapei a XX-a a campionatului Germaniei.
Tehnicianul a explicat ca in comparatie cu stagiul de pregatire din Cipru, in turneul din Elvetia va pune mai mult accent pe rezultatele din partidele amicale, pe care le va disputa impotriva formatiilor FC Basel (5 februarie), FC Yverdon (8 februarie) si FC Baulmes (11 februarie).
In ceea ce priveste transformarea AFC Rapid in societate pe actiuni, Lucescu considera ca este un "lucru pozitiv". "Este bine pentru cei care lucreaza la Rapid, dar si pentru fotbalul romanesc. Pentru ca fiind societate pe actiuni investitiile vor fi mai mari si astfel va creste si valoarea fotbalului romanesc", a precizat Lucescu.
Echipa Rapid va incheia turneul de la Yverdon (Elvetia) pe 13 februarie, dupa care va pleca direct spre Berlin, unde pe 15 februarie este programata prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA in compania formatiei germane Hertha.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii