Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea vrea sa cistige la Roman

De ieri, HC Dunarea a inceput sa pregateasca meciul din etapa urmatoare in care va evolua in deplasare la Roman. Toate jucatoarele au reintrat in programul de pregatire, mai putin Marinela Patru, care a suferit o intindere in partida cu Otelul si, bineinteles, Irina Tomuleanu aflata in refacere.
"Pregatim jocul de la Roman in ambele variante, cu sau fara Patru. Noi facem toate demersurile ca extrema noastra sa fie apta la meciul urmator, dar totodata trebuie sa cautam si solutiile necesare pentru a suplini lipsa ei, in conditiile in care nu va fi refacuta complet", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Sursa citata a mai tinut sa precizeze ca echipa braileana va merge sa cistige in deplasarea din Moldova: "Plecam cu dorinta de a cistiga deoarece avem si noi sansa noastra. Vom analiza jocul viitoarei adversare atit dupa restanta cu "U" Jolidon, cit si din dubla partida din semifinalele Challenge Cup si ne vom lua toate masurile pentru a ne indeplini obiectivul".

Restanta dintre "U" Jolidon Cluj si HCM Roman s-a incheiat la egalitate 26-26

Ieri, dimineata, intr-un meci restanta din etapa a 24-a "U" Jolidon Cluj a remizat, 26-26, pe teren propriu cu HCM Roman. Soarta partidei s-a decis in ultimele secunde, atunci ci nd oaspetele au reusit sa egaleze. Cele mai prolifice jucatoare de pe teren au fost Mihaela Senocico de la "U"Jolidon Cluj care a inscris 13 goluri si Demeterca de la HCM Roman care a marcat de 10 ori.
Cele doua formatii s-ar putea intilni si in finala Challenge Cup daca duminica, 22 aprilie, vor reusi sa obtina victorii in mansa secunda a semifinalelor.
In tur, "U" Jolidon a trecut pe teren propriu de Tresnjevska Zagreb din Croatia cu 32-30, iar HCM Roman a cedat in deplasare 19-23 in fata echipei Naisa Nis din Serbia.
In clasamentul Ligii Nationale, Clujul se mentine pe locul trei, cu 33 puncte, iar HCM Roman pe pozitia a saptea, cu 25 puncte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii