Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea, victorioasa in dubla partida amicala de la Ploiesti

La sfirsitul saptaminii trecute HC Dunarea a sustinut doua meciuri amicale in compania CSM-ului din Ploiesti formatie care se afla pe primul loc in Divizia A si care viseaza sa promoveze in acest sezon.
Poate si datorita entuziasmului cu care gazdele au inceput jocul in fata propriilor spectatori, handbalistele brailene au avut o evolutie oscilanta in prima repriza a partidei de vineri, astfel ca prima repriza s-a incheiat la egalitate, 18-18. Partea secunda a fost insa dominata clar de HC Dunarea care s-a impus la o diferenta de noua goluri.
Simbata, jocul a fost la discretia oaspetelor si scorul a reflectat intocmai dominarea brailencelor, 18-8 la pauza, 34-13 la finalul partidei pentru elevele profesorului Liviu Paraschiv.
Punctele forte ale echipei brailene au fost apararea si linia de noua metri in faza de atac. S-au remarcat portarii Goldic si Pelin, interii Alina Braniste, Janina Luca si Anca Lipan, precum si coordonatoarea de joc Elena Moise.
Liviu Paraschiv a inceput meciurile in formula standard insa pe parcurs a rulat tot lotul.
"Ca de obicei am inceput mai greu, dar pe parcurs am preluat initiativa si am dominat, asa cum era si firesc meciurile de pregatire cu CSM Ploiesti. La ambele partide s-a remarcat linia de noua metri, A. Braniste, Luca, Lipan si coordonatoarea Moise. Au fost doua teste utile. Acum vom continua pregatirile la Braila si speram ca la finalul acestei saptamini sa putem disputa alte doua jocuri amicale, fie cu Otelul Galati fie cu HCM Buzau" a declarat Liviu Paraschiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii