Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea joaca astazi la Brasov cu Rulmentul

Dupa doar trei zile de la victoria de pe teren propriu in fata baimarencelor de la Selmont, HC Dunarea se deplaseaza la Brasov pentru disputa cu lidera, Rulmentul.
Echipa brasoveana pregatita de Mariana Tirca este in proportie de 99% campioana a Romaniei in sezonul 2005 - 2006 deoarece urmaritoarea sa, HC Zalau, a pierdut in fata Oltchimului, dar acest lucru nu inseamna ca nu va aborda la cistig meciul cu brailencele.
HC Dunarea a avut putin timp pentru a pregati acest meci, dar handbalistele brailene sint hotarite sa nu mearga doar in excursie la Brasov: "Firesc va fi un meci greu pentru ca jucam pe terenul liderei, echipa cea mai puternica din Liga Nationala feminina de handbal. Totusi spre deosebire de alte meciuri am vazut ca atmosfera in sinul echipei este foarte buna, iar jucatoarele promit o partida buna. Sint hotarite sa dea o replica pe masura semifinalistei Challenge Cup" a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.
La fel de optimist parea si directorul sportiv al HC Dunarea, Teodor Ciochia: "Rulmentul este o echipa foarte puternica, omogena dar si cu multe individualitati, care deja au acontat titlul national. Noi sintem o formatie mica, dar ambitioasa. Ne vom bate de la egal la egal cu brasovencele. Fetele au promis si intotdeauna isi tin promisiunile".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii