Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a inceput campania de pregatire in vederea partidei de la Deva

Imediat dupa succesul repurtat asupra echipei Astral Posta Cilnau, dupa ce le-a felicitat pe jucatoare pentru modul in care au jucat, antrenoarea Alexandrina Soare le-a spus elevelor sale ca acest capitol este deja incheiat si ca acum atentia se indreapta spre urmatoarea partida.
De luni a inceput pregatirea propriu-zisa pentru partida din etapa a cincea, in deplasare la CSM Cetate Deva, un meci care din cauza incidentelor pe care formatia Cetate le-a creat la partida anterioara, ar putea sa se dispute pe un teren neutru, la distanta de 200 km de Deva.
Ziua de luni a fost dedicata unui antrenament de recuperare la care au participat toate jucatoarele mai putin portarul Dana Goldic, iar marti s-au derulat doua sedinte. Dimineata s-au exersat scheme de aparare, iar dupa amiaza accentul s-a pus pe faza de atac si, ca de obicei, in aceste prime antrenamente ale saptaminii s-a lucrat pe grupe. In afara de Goldic a fost menajata si Hirtopeanu, tinara handbalista braileana avind un program ceva mai lejer deoarece inca are probleme cu umarul. Toate jucatoarele sint constiente ca pe linga replica dura pe care o vor primi de la echipa gazda un alt adversar in aceasta etapa il reprezinta distanta foarte mare pe care trebuie sa o parcurga indiferent de faptul ca partida se va disputa la Deva sau pe teren neutru, situatie in care in calcule ar intra orasul Timisoara.
"Este un meci dificil, poate mai greu decit celelalte pe care le-am disputat in deplasare deoarece formatia din Deva nu are nici un punct dupa patru etape si sint convinsa ca isi va lua masuri de precautie. Pina in acest moment, eu consider ca sintem in grafic. Am cistigat ambele meciuri disputate pe teren propriu, aceasta fiind de fapt modalitatea prin care se pot asigura punctele necesare mentinerii in Liga Nationala. Noi abordam fara indoiala cu cea mai mare seriozitate si speram ca pe parcursul acumularii experientei necesare sa reusim sa luam puncte si in deplasare" a declarat marti, dupa cel de al doilea antrenament, Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii