Mergi la conţinutul principal

HC Dunărea pleacă, sâmbătă, la Cisnădie

• atmosfera în tabăra brăileană s-a relaxat după ce, miercuri, Consiliul Judeţean a aprobat Bugetul anului fiscal 2019 • în câteva zile se va plăti şi ultimul salariu restant • în aceste condiţii, HC Dunărea va încerca să scoată un rezultat pozitiv, duminică, de la ora 18.00, în faţa echipei Măgura Cisnădie

 

HC Dunărea pleacă, sâmbătă, la Cisnădie urmând ca duminică, de la ora 18.00, să susţină un exament dificil în compania echipei Măgura Cisnădie.

Cu câteva zile înaintea acestei dispute, mai precis miercuri, 11 aprilie, clubul de handbal a primit o veste importantă: Consiliul Judeţean a aprobat bugetul pe anul în curs şi în zilele următoare handbalistele vor primi şi ultimul salariu restant. Iar în aceste condiţii antrenorul Aurelian Roşca şi handbalistele din lotul echipei brăilene vor pregăti şi aborda în linişte meciurile importante din acest final de campionat, primul dintre ele fiind chiar cel de duminică, de la Măgura Cisnădie.

“Miercuri, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Brăila, s-a aprobat Bugetul anului fiscal 2019 pentru Handbal Club Dunărea şi apreciem susţinerea domnului preşedinte Francisk Chiriac şi a tuturor consilierilor judeţeni care au votat PENTRU proiectul de hotărâre. Le mulţumim şi pe această cale! În acest moment, clubul mai are de plătit un singur salariu, iar acesta va fi achitat în următoarele zile. Cu bugetul aprobat, HC Dunărea va construi o echipă care să se bată în sezonul următor pentru locurile fruntaşe din Liga Florilor”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele HC Dunărea.

Referitor la partida de duminică, vicepreşedintele clubului brăilean, profesorul Marian Neta, a precizat că pentru HC Dunărea deplasarea la Cisnădie nu va reprezenta doar o simplă excursie ci un prilej de a obţine un rezultat pozitiv: “Antrenorul Aurelian Roşca a pregătit cu atenţie partida cu Măgura Cisnădie, o echipă care a jucat de curând în Europa, iar handbalistele brăilene merg acolo cu dorinţa de a obţine un rezultat pozitiv. Cert este că nu va fi o simplă excursie. Cu o mobilizare exemplară, mai ales că problemele privind finanţarea au fost rezolvate, putem spera la un rezultat bun”

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro