Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă astăzi în Polivalentă cu CSU Știința București

* meciul începe la ora 17.00 și poate fi urmărit LIVE pe YouTube sau pe pagina de Facebook a HC Dunărea Brăila – Oficial

 

Astăzi, de la ora 17.00, HC Dunărea va evolua în Sala Polivalentă, în compania nou promovatei Știința București, o partidă contând pentru etapa a 3-a a turului Ligii Florilor.

Conducerea clubului HC Dunărea are acordul Federației Române de Handbal, astfel că și acest meci poate fi urmărit LIVE pe YouTube sau pe pagina de Facebook a HC Dunarea Braila – Oficial.

Înaintea acestei runde echipa pregătită de Morten Soubak se află pe locul al 3-lea, cu 6 puncte, tot atâtea cât au și primele două clasate, în timp ce formația bucureșteană, care în primele două runde nu a reușit să obțină niciun punct, ocupă poziția a 13-a. CSU a făcut însă o partidă foarte bună în prima etapă cu CSM București, când a pierdut la doar două goluri în fața campioanei en-titre, așa că se anunță o partidă interesantă.

Jucătoarele care alcătuiesc lotul formației brăilene au efectuat câte două antrenamente în fiecare zi, primul având un caracter fizic, cel de-al doilea tehnico tactic și evident țintesc al treilea succes consecutiv. Morten Soubak nu va putea conta în acest meci pe Jacobsen și pe Kanaval care sunt acidentate.

Meciul HC Dunărea Brăila - CSU Știința București va fi arbitrat de Ionuț Ghiță și Sebastian Topliceanu, ambii din Constanța.

“Cu toate că întâlnim o echipă nou promovată în Liga Florilor nu ne așteptăm la un meci ușor, am văzut că Știința București a jucat foarte bine cu campioana CSM București și a pierdut la doar două goluri. Dar echipa noastră s-a pregătit foarte bine și nu concepem alt rezultat decât victoria. Un succes care să ne mențină pe poziția fruntașă pe care o deținem în campionat în acest moment”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, președintele clubului HC Dunărea Brăila.

Accesul în sală se face cu o oră înainte de startul partidei, prețul unui bilet fiind de 15 lei. Ca si în prima partidă, brăilenii dornici să vadă echipa pe teren propriu vor trebui să facă dovada vaccinării, a unui test covid sau să prezinte o adeverință că au trecut prin boală.

 

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii