Mergi la conţinutul principal

HC Dunărea II are 12 jucătoare în lot

* șapte handbaliste brăilene, cooptate în lotul “satelitului”

 

În afara celor cinci handbaliste transferate în această vară, de la alte formații din țară, la echipa HC Dunărea de Divizia A, ponderea o reprezintă jucătoarele de pe plan local, care au fost cooptate în lot de la LPS Brăila sau din propria pepinieră.     

Conform informațiilor primite de la clubul HC Dunărea, acestea sunt:

- Laura Surdu, centru/extremă stânga, 19 ani, vine de la LPS  Brăila

“Am deosebita plăcere să mă alătur clubului HC Dunărea Brăila și sunt bucuroasă să fac parte din acest club minunat. Îmi doresc să performez la cel mai înalt nivel”, a declarat jucătoarea.

- Cristina Andreea Sandu, extremă stânga/dreapta, 19 ani, vine de la LPS Brăila

“Sunt încântată să mă alătur clubului HC Dunărea! Îmi doresc să performez la cel mai înalt nivel și vreau să ducem acest proiect cât mai departe. Sunt nerăbdătoare să-mi cunosc noile colege”, a declarat Sandu.

- Adelina Iordache, pivot, 18 ani, vine de la LPS Brăila.

“Mă bucur foarte mult că voi face parte din echipa HC Dunărea. Îmi doresc ca acest nou sezon să aducă numai rezultate pozitive din partea echipei și abia aștept să-mi cunosc noile colege și împreună să evoluam cât mai frumos la această echipă”, a declarat Iordache.

- Anca Popescu, inter stânga/extremă stânga, 17 ani, vine de la LPS Brăila.

“Mă bucur să mă alătur clubului brăilean. Îmi propun să evoluez cât mai mult și consider că această oportunitate reprezintă rampa de lansare către Liga Națională. Abia aștept să-mi cunosc colegele și să construim împreună o echipă puternică. Sper să avem parte de cât mai multe victorii și să ne atingem potențialul maxim. Hai Brăila!”, a declarat Popescu.

 

 

- Teodora Antonia Trifan, portar, 16 ani, vine de la echipa de junioare II, HC Dunărea.

“Sunt încântată să mă alătur acestui proiect, acestei echipe minunate la care nu aș fi crezut că o să ajung. Știu doar că nu o să vă dezamăgesc, o să cresc și o să excelez, ajungând cât mai departe cu putință. Nu mulți au această șansă, așa că o să profit de ea”, a declarat Trifan.

- Gabriela Agelina Ghelase, inter stânga, 16 ani, vine de la echipa de junioare II, HC Dunărea.

”Sunt încântată că mi s-a acordat șansa de a face parte din acest nou proiect, unde voi putea să excelez la un alt nivel de performanță. Sunt nerăbdătoare să-mi cunosc noile colege cu care sunt sigură că vom obține rezultate bune”, a declarat Ghelase.

- Teodora Alexia Grigore, centru, 16 ani, vine de la echipa de junioare II, HC Dunărea.

“Sunt entuziasmată că mă alătur noului proiect al clubului. Este o oportunitate în a-mi depăși limitele și de a face performanță. Mă bucur că această șansă îmi este oferită de către clubul la care am crescut și am descoperit frumusețea handbalului și de către același antrenor care mi-a pus prima minge de handbal în mână. Abia aștept să-mi cunosc noile colege. Îmi doresc să avem parte de momente fericite și de succes împreună”, a declarat Grigore.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro