Mergi la conţinutul principal

HC Dunărea Brăila și-a conturat lotul formației “satelit”

* “În vederea construirii echipei de Divizia A, HC Dunărea Brăila a obținut semnătura a cinci tinere talentate”, se specifică în comunicatul emis de club

 

Recent, HC Dunărea a anunțat, prin vocea antrenorului Cristian Preda, că va înscrie din nou o echipă în Divizia A, iar acum clubul brăilean face cunoscute noutățile din lotul “satelitului”.

“Conform scopului principal al reînființării echipei a doua, HC Dunărea Brăila se implică în pregătirea și promovarea sportivelor cu calități și dorință de afirmare, de a face pasul către echipa din Liga Florilor cât și la loturile naționale ale României. Clubul își dorește crearea unui cadru adecvat de pregătire pentru participarea cu succes, în campionat, a echipei de Divizia A și, în viitor, să coopteze jucătoare la echipa din primul eșalon. În vederea construirii echipei de Divizia A, HC Dunărea Brăila a obținut semnătura a cinci tinere talentate, dornice să demonstreze că vor face față echipei de ligă națională”, se specifică în comunicatul clubului HC Dunărea. 

 

Cine sunt cele cinci jucătoare

- Teodora Mara Zaharia, portar, 18 ani, vine de la Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea.

“Mă bucur foarte mult că mă voi alătura clubului HC Dunărea. Pentru noul sezon, conducerea, împreună cu staff-ul clubului, pregătesc o echipă profesionistă și puternică, hotărâtă să-și atingă toate obiectivele. Sunt dornică și ambițioasă în a atinge performanțe notabile împreună cu acest club. Aștept cu nerăbdare să-mi cunosc colegele de echipă și împreună să aducem cât mai multe victorii. Hai Brăila!”, a declarat Zaharia la semnarea contractului.

- Ștefania Bianca Neacșu, centru, 19 ani, vine de la Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea.

“Sunt nerăbdătoare să joc într-o echipă care este într-o continuă dezvoltare și care sprijină tineretul. Am încredere că la HC Dunărea o să îmi dezvolt abilitățile sportive. Mă bucur că voi avea ocazia să am parte și de un staff experimentat”, a declarat Neacșu.

- Georgiana Antonia Mazilu, centru/inter stânga, 19 ani, vine de la HCF Piatra Neamț.

“Sunt foarte bucuroasă să mă alătur echipei Dunărea Brăila pentru sezonul următor. Știu că este o echipă cu mare potențial, care mă va ajuta să ajung la maximum în plan handbalistic. Aștept să-mi cunosc colegele și întreg staff-ul, alături de care îmi doresc să facem surprize plăcute brăilenilor în sezonul următor”, a declarat Mazilu după semnarea contractului.

- Denisa Teodora Ababei, inter-dreapta/pivot, 17 ani, vine de la HCF Piatra Neamț.

“Sunt fericită să mă alătur echipei Dunărea Brăila, o formație puternică și cu un staff profesionist, unde cu siguranță îmi voi putea atinge potențialul maxim. Sunt nerăbdătoare să îmi cunosc colegele și împreună cred că vom face un sezon foarte bun. Hai, Dunărea Brăila!”,  a declarat Ababei.

- Maria David, extremă dreapta, 18 ani, vine de la Minaur Baia-Mare.

“Sunt foarte bucuroasă de inițiativa conducerii de la Brăila de a investi în tinerele jucătoare. Am ales să mă alătur echipei HC Dunărea datorită ambițiilor sale pentru sezoanele următoare, totodată fiind un loc în care aș putea progresa semnificativ. Sper să mă integrez repede în colectiv și sunt convinsă că putem face o treabă bună împreună”, a declarat David.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro