Mergi la conţinutul principal

Handbalistele i-au mulţumit primarului pentru găzduirea Trofeului Carpaţi la Brăila

• trei dintre jucătoarele echipei de handbal a Brăilei au venit, ieri, la începutul şedinţei ordinare a CLM, pentru a oferi primarului Marian Dragomir o scrisoare de mulţumire, un trofeu şi un album foto de la Trofeul Carpaţi • la rândul său, Dragomir le-a mulţumit fetelor pentru rezultate şi a promis că va sprijini performanţa în continuare

 

Surpriză din partea jucătoarelor HC Dunărea Brăila pentru primarul Marian Dragomir. Marţi dimineaţă, la ora 9.00, înainte de începerea şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal Brăila, preşedintele clubului HC Dunărea Brăila, George Caranica şi vicepreşedintele Neta Marian au adresat mulţumiri pentru sprijinul acordat în anul competiţional 2018-2019 grupării handbalistice brăilene, dar şi pentru parteneriatul care a existat între acestea în vederea organizării ediţiei a 51-a a Trofeului Carpaţi, handbal feminin, competiţie rezervată naţionalelor de senioare.

Trei dintre handbalistele tinere, de perspectivă, care s-au format la LPS Brăila, dar care se pregătesc cu echipa de senioare, Iasmina Ichim, Mirabela Coteţ şi Diana Gaspar, însoţite de antrenorul Eugen Jelesneac i-au oferit primarului Marian Dragomir o scrisoare de mulţumire din partea Federaţiei Române de Handbal pentru profesionalismul de care a dat dovadă administraţia locală în susţinerea organizării editiei a 51-a a Trofeului Carpaţi, un trofeu cu însemnele evenimentului, precum şi un album foto cu cadre memorabile din cadrul turneului.

“Dorim să mulţumim domnului primar şi domnilor consilieri pentru sprijinul pe care îl acordă handbalului brăilean, le mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordă, pentru faptul că au fost alături de noi şi în organizarea Trofeului Carpaţi şi sperăm să primim aceeaşi susţinere şi pe viitor”, a fost mesajul handbalistelor.

Răspunsul primarului Marian Dragomir a fost la fel de categoric, edilul le-a asigurat pe handbaliste că vor fi sprijinite în continuare, pentru că handbalul la Brăila va fi din nou sportul de echipă cu cele mai bune rezultate.

“Consiliul Local Municipal şi Primăria Municipiului Brăila vă felicită pentru creşterea pe care aţi avut-o în ultima perioadă. Ştim cu toţii că aţi trecut prin momente grele, la un moment dat. Am reuşit să câştigăm şi să asigurăm finanţarea handbalului în continuare. Sumele au şi crescut, atât din partea CLM cât şi a Consiliului Judeţean. Este normal să susţinem performanţa de fiecare dată. Pe lângă rezultatele deosebite pe care le-aţi avut, noile achiziţii pe care le-aţi prezentat în echipă, suntem ferm convinşi că şi în noul sezon o să aveţi rezultate mai bune şi o să revenim acolo unde ne dorim cu toţii”, a declarat Dragomir.

Edilul-şef a ţinut să felicite jucătoarele pentru implicarea în cadrul Trofeului Carpaţi, precizând că a fost un moment deosebit pentru iubitorii sportului din Municipiul Brăila. Acesta a apreciat că sala a fost plină, că au existat foarte multe faze frumoase şi spectacole de care brăilenii s-au putut bucura, elemente care înclină clar balanţa spre sprijinirea unor astfel de competiţii şi în viitor.

“Vă felicit încă o dată, în numele CLM, al Primăriei şi al cetăţenilor Municipiului Brăila şi vă dorim mult succes!”, le-a mai transmis primarul jucătoarelor, în ropote de aplauze din partea consilierilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro