Mergi la conţinutul principal

Handbalistele de la «Murgoci» au câştigat etapa judeţeană a ONSS

În primele două luni din acest an s-a desfăşurat etapa judeţeană din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la handbal fete liceu. Campionatul judeţean de handbal s-a desfăşurat la sala de sport a Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci" şi a reunit la start cinci formaţii. S-a jucat sistem turneu iar la final, campioană judeţeană a devenit echipa de la CN " Gheorghe Munteanu Murgoci", formaţia pregătită de profesorul Dan Gheorghiţă, fiind astfel calificată la etapa de zonă a campionatului de handbal din cadrul ONSS.
Pe locul al doilea s-a clasat formaţia Liceului Tehnologic "Nicolae Titulescu" Însurăţei, grupare antrenată de către Daniel Coman, iar pe al treilea, cea de la Colegiul Tenic "Edmond Nicolau", la care antrenor este Nicuşor Baldovin. Locul al patrulea i-a revenit echipei de la CN "Nicolae Bălcescu", iar al cincilea celei de la CN "Ana Aslan"
Lotul echipei de la "Gheorghe Munteanu Murgoci" a fost alcătuit din: Sabina Marin, Elena Bogdan, Roberta Culea, Andreea Bogdan, Emilia Ciochină, Cristina Boboc, Cristina Drăgan, Iulia Turcu, Diana Mircea, Liliana Mihai, Mihaela Sincan.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro