Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene sint hotarite sa ofere publicului spectator brailean drept martisor o victorie

Formatia braileana revine astazi in sala Polivalenta pentru a evolua in fata propriilor suporteri, intr-o partida in care va avea ca adversara pe una dintre echipele care se lupta pentru evitarea retrogradarii, CSM Cetate Deva.
Din planul de pregatire a lotului brailean nu a lipsit nici vizionarea citorva meciuri pe care adversarele le-au disputat in acest campionat si imediat la antrenamentele care au urmat, profesoara Alexandrina Soare a exersat doua - trei sisteme de aparare, dar si citeva de atac adecvate celor doua stiluri de aparare practicate de Jucatoarele din Deva.
"Am urmarit ultimele trei meciuri din tur si primele trei din retur deoarece echipa din Deva si-a schimbat antrenorul in aceasta perioada pentru ca era firesc sa vedem evolutia echipei in ambele situatii. Eu cred ca principalul atu al formatiei vizitatoare il reprezinta conlucrarea foarte eficace dintre interul stinga, Cartas, si pivot. Daca vom reusi sa le luam om la om, cu siguranta ca vom obtine si ce ne propunem", declara joi seara profesoara Alexandrina Soare.
Antrenoarea braileana a reusit sa le constientizeze pe jucatoare de faptul ca adversara lor, CSM Cetate Deva, va veni la Braila cu gindul sa cistige si ca vor lupta din rasputeri pentru acest obiectiv.
Indiferent insa de ceea ce-si propun oaspetele, handbalistele brailene sint hotarite sa ofere publicului spectator brailean o victorie.
"Le-am vazut cu cita daruire s-au antrenat in aceasta saptamina si sper sa faca o partida buna si implicit sa invinga. Speram ca si de data aceasta publicul va fi alaturi de noi in momentele grele si ne va purta spre o victorie pe care ne-o dorim cu totii", a mai adaugat Alexandrina Soare.

Brailencele au cistigat un punct, in tur, la Deva

In tur cele doua echipe s-au intilnit la Deva, in etapa a cincea si partida s-a incheiat la egalitate, 24-24, brailencele fiind egalate chiar in ultimul minut al meciului. La momentul respectiv, CSM Cetate Deva se afla pe locul al 11-lea, fara nici un punct, si bineinteles ca a facut o partida foarte buna insa tactic mai bine a evoluat HC Dunarea care la pauza conducea cu doua goluri, avantaj pe care si l-a pastrat pina aproape de finalul jocului.
Cele mai prolifice jucatoare brailene din partida tur au fost Marinela Patru, Irina Tomuleanu, Irina Radovici si Adriana Leordean, toate cu cite cinci goluri marcate.

Etapa a 18-a programeaza meciurile:
HC Dunarea - CSM Cetate Deva
HCM Roman - CSM Sibiu
Tomis Constanta - HCM Baia Mare
Oltchim Rm. Vilcea - HCF Piatra Neamt
Rulmentul Brasov - Otelul Galati
"U" Jolidon Cluj - Rapid CFR Bucuresti
Silcotub Zalau - Astral Posta Cilnau
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii