Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene se antreneaza pentru primul turneu de verificare

Dupa ce au revenit din cantonamentul de la Gura Humorului handbalistele brailene au intrat in ultima etapa a pregatirilor, cea in care accentul se pune pe antrenamente tactice si jocuri de verificare.
"Repetam combinatiile pentru toate stilurile de aparare folosite de echipele pe care le vom intilni in campionat. De asemenea, am lucrat pentru aruncarile de la 9 metri, dar nu am neglijat nici faza de aparare. Cu rabdare si foarte multa munca se vor imbunatati si relatiile de joc. Tot ceea ce pregatim vom testa cu prilejul turneului de verificare ce va avea loc la Galati in perioada 16-17 august", a declarat profesoara Alexandrina Soare.
Antrenoarea echipei brailene a mai mentionat faptul ca s-au semnalat in aceasta perioada si usoare probleme medicale, insa in doua-trei zile jucatoarele au revenit in programul normal de lucru: "Firesc, unele jucatoare au acuzat intinderi, dar acestea sint probleme inerente, nu sint lucruri grave. Astept acum sa vad cum se vor comporta jucatoarele la turneul de la Galati".
De la pregatiri lipseste in continuare Marcela Lupu, deoarece tinara jucatoare braileana participa in aceasta perioada la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret, ce se desfasoara in Canada, si la care echipa Romaniei a reusit sa obtina o prima victorie in fata Braziliei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii