Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene au obtinut un succes important si au urcat pe locul al patrulea

Formatia braileana a reusit sa cistige ultimul meci pe teren propriu din tur, reusita la care au participat insa mult mai putini spectatori decit de obicei. Evolutia mediocra a handbalistelor pregatite de Alexandrina Soare in partida anterioara de la Galati a fost taxata de fanii braileni, insa pe undeva acestia au avut de pierdut pentru ca in general HC Dunarea a avut o evolutie buna, iar scorul reflecta superioritatea gazdelor.
In fata unei echipe care nu a jucat aproape nimic, ea fiind doar o umbra palida a celei din sezonul precedent, HC Dunarea a condus in permanenta ostilitatile in teren si pe tabela.
Brailencele au avut un avantaj de patru goluri la pauza pe care l-au marit treptat si chiar l-au dublat in minutul 47 al partii secunde, gratie evolutiei foarte bune a Elenei Moise si Janinei Luca.
Echipa braileana a cistigat in final la sapte goluri diferenta si a urcat pe locul al patrulea in clasament detronind-o de pe aceasta pozitie chiar pe adversara ei de ieri.
Cele mai bune marcatoare de pe teren au fost de la gazde, Elena Moise cu 11 goluri si Ada Moldovan cu 10 goluri de la oaspete.
La finalul partidei antrenorul formatiei vizitatoare, Liviu Paraschiv, era afectat de rezultat si nu-si putea explica evolutia extrem de slaba a jucatoarelor sale, in special cea a Paulei Paval. Mai mult tehnicianul de la HCM Roman a lasat sa se inteleaga ca dupa etapa urmatoare, ultima a turului va renunta la postul de antrenor al formatiei moldovene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii