Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene au incheiat campionatul en fanfare

Brailencele au abordat cu multa ambitie jocul din ultima etapa a returului cu Otelul Galati si au incheiat sezonul competitional 2005 - 2006 en fanfare.
Elevele profesoarei Alexandrina Soare au dominat autoritar in prima repriza, desi nu au reusit sa se distanteze la o diferenta mai mare de trei goluri. In aceasta parte a meciului, Patru a ratat doua aruncari de la 7 metri, iar Adriana Leordean a fost urmarita de nesansa, majoritatea mingilor trimise de ea oprindu-se in barele portii adverse. Galatencele au avut o revenire puternica insa HC Dunarea a reusit sa incheie prima repriza cu un avantaj de un gol, in aceasta parte a partidei a jucat 12 minute in inferioritate numerica.
Repriza a doua a inceput cu o dubla ratare. In aceeasi faza Adriana Leordean si Marinela Patru au tintit pe rind barele portii Otelului.
Gazdele si-au mentinut un avantaj de patru goluri pina in minutul 47 cind pe fondul unor greseli personale ale lor, galatencele au reusit sa restabileasca egalitatea, 16 - 16.
Chiar daca Ruscior a ratat o aruncare de la 7 m in faza imediat urmatoare, HC Dunarea a devenit imbatabila in aparare, Daniela Goldic a "inchis poarta", iar Patru de doua ori, Radovic, Leordean si Ruscior au distantat HC Dunarea la cinci goluri fata de partenera sa de joc.
Jocul a fost controlat pina la final de gazde, care s-au impus in cele din urma cu 23 - 19, o victorie care asigura formatiei brailene un loc sapte, nesperat de nimeni la inceputul campionatului.
"Sint foarte fericita. In primul rind vreua sa-mi felicit echipa pentru modul in care a abordat acest campionat si cum au inteles sa se pregateasca si sa joace. Ne-am clasat pe locul al saptelea desi obiectivul nostru pentru acest sezon a fost mentinerea pe prima scena a tarii. Este un loc extraordinar de bun, unul de moral pentru noi si sper ca la anul sa ne luptam pentru un loc in partea superioara a clasamentului", a declarat la finalul meciului Alexandrina Soare.
Pentru HC Dunarea au marcat: Ramona Ruscior 8, Marinela Patru 6, Liliana Craciun 4, Adriana Leordean 3, Irina Radovici si Daniela Golaic, iar pentru Otelul, Raluca Timaru 5, Daciana Curtean 3, Mirela Toma 3, Catalina Cidaric 3, Diana Drutu 2, Carmen Gheorghita si Nicoleta Iacob.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii