Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Guvernul pregateste un program pentru reabilitarea podurilor si podetelor

Guvernul va adopta, saptamina viitoare, un act normativ referitor la derularea unui program national de reabilitare a podurilor si podetelor, esalonat pe mai multi ani, a declarat, vineri, la Reghin, ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Borbely a spus ca in acest an ar putea programul special pentru poduri si podete ar putea beneficia in acest an de la bugetul de stat de suma de 40 milioane de lei (400 miliarde de lei vechi), transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit ministrului, programul are nevoie de sprijin financiar de la buget, intrucit exista multe astfel de obiective care trebuie reabilitate, insa comunitatile locale nu dispun de fondurile necesare.
In acest context, ministrul a mai spus ca efectele grave ale inundatiilor din vara anului trecut ar fi putut fi limitate daca podurile si podetele erau bine intretinute si consolidate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii