Mergi la conţinutul principal

Gura mică, Rândunică!

Aproape că uitasem de aroganţa făcută de PSD (via PSD Brăila) de a-l numi la Ministerul Muncii pe unul care toată viaţa lui a fugit de... muncă. Este vorba, desigur, despre brăileanul Adrian Marius Rândunică. Acest Rândunică a obţinut joburi numai pe linie de patid, graţie carnetului de membru fruntaş în PSD şi nu datorită competenţelor profesionale. Altfel spus, de cele mai multe ori, Rândunică a fost numit în posturile pe care a ajuns să le ocupe, el neştiind ce e ăla un concurs de angajare.

Ei bine, Rândunică este de ceva timp secretar de stat în Ministerul Muncii. Aici l-au nimerit pe Rândunică, pentru că, observaţi, este secretar de stat (adică unul care stă), el făcând exact lucrul care îi place cel mai mult: să stea!

În această calitate de secretar de stat, Rândunică a venit, zilele trecute, în oraşul său natal Brăila, pentru a explica el cum stă treaba cu viitoarea lege a pensiilor, promisă de PSD. Auzi, Rândunică şi legea pensiilor. Pesedistul Rândunică a venit cu poezia învăţată la Bucureşti şi a vorbit degeaba despre... nimic. A spus lucruri pe care deja le aflasem de la televizor, de la pesediştii chemaţi ba pe la Antena 3, ba la România TV. Nimic nou, nimic interesant nu am aflat de la Rândunică. Mai rămânea să ne spună Adrian Rândunică că pămânul e rotund şi că, atunci când plouă, plouă de sus în jos, nu de jos în sus.

Rândunică ar trebui să aibă bunul simţ să tacă din gură. Să stea în banca lui şi să mulţumească Cerului şi lui Liviu Dragnea că s-a învârtit de un loc de „muncă” bine plătit la Guvern şi să nu mai vorbească pe subiecte pe care nu le stăpâneşte. Să stea în banca lui, să îşi încaseze conştiincios salariul şi să nu mai încerce să se dea rotund ca scobitoarea cum că ar fi mare făuritor de legi. (Adrian TRÂNTURICĂ)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro