Mergi la conţinutul principal

Gropile de groază de la intersecția străzii Alexandru Vlahuţă cu Șos. Râmnicu Sărat

 * deși situația persistă de ceva vreme, gropile neastupate continuă să facă ”victime” în rândul sistemelor de amortizare ale mașinilor * când plouă, situația este cu atât mai periculoasă cu cât șoferii nu au nicio idee despre cât sunt de adânci spărturile din carosabil mascate de bălțile cu apă

 

 

 

La intersecția străzii Alexandru Vlahuță cu Șos. Râmnicu Sărat, în condițiile unui trafic auto foarte intens şi nesemaforizat, după ce că sunt nevoiți să aștepte multe minute pentru a putea ieși în strada principală, șoferii îşi blesteamă zilele și din cauza gropilor din carosabil. Sunt vreo 10 - 15 la număr, unele adânci de circa 20-30 cm, care îi obligă pe şoferi să facă slalom printre ele, circulând chiar pe contrasens, cu riscul de a lovi autoturismele parcate sau droaia de câini ce se țin după un om al străzii care își face veacul chiar în respectiva intersecție. Unii șoferi află cu neplăcută surprindere cât de adânci sunt gropile pline de apă, abia după ce mașina se zdruncină serios, iar bucșile și amortizoarele resimt șocul din plin... Amintitele gropi sunt risipite în dreptul unei spălătorii auto, de unde rezultă tot felul de mizerii, şi o reţea de canalizare făcută zob la suprafaţă. Când nu plouă, gropile din asfalt sunt vizibile, însă şi aşa, atunci când se circulă din ambele sensuri, brambureala este totală: fiecare se grăbeşte, depăşeşte aiurea, claxonează, blesteamă  şi înjură, cu aplicarea regulii “scapă cine poate”.

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro