Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gropar in boxa acuzatilor

In loc sa sape gropi, dupa cum ii este "meseria", un gropar de la Cimitirul "Sf. Dumitru" din Vidin s-a apucat de jefuit garaje. Stefan Tache, 36 de ani, individ originar din judetul Vrancea, a fost dat pe mina instantei de judecata, pentru furt calificat in paguba avutului particular. In primavara anului trecut, precizeaza procurorul Mihaela Marinescu, de la Parchetul Local, Tache a facut o paguba de 15 milioane de lei, dupa ce-a golit pur si simplu garajul unui locatar din zona. Prejudiciul a ramas, in mare parte, nerecuperat.
Furtisagul s-a petrecut in ziua de 30 aprilie 2005. Plecat sa sape o groapa aproape de gardul imprejmuitor al Cimitirului "Sf. Dumitru", pentru un nou "locatar" al locurilor de veci, groparul Stefan Tache a pus ochii pe un garaj din vecinatate, proprietatea unui brailean de pe strada Pictor Isser. El a facut o gaura in peretele garajului - ce era construit din placi prefabricate - si a patruns in interior, reusind sa sustraga bunuri de aproximativ 15 milioane de lei (10 ml plasa gard, 35 de tevi metalice, 2 planetare si un electromotor ARO).
O parte din "prada" a ajuns la un centru de achizitii metale, restul a fost vinduta unor indivizi necunoscuti. Pagubasul solicita acum despagubiri de 20 de milioane de lei vechi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii