Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grija pesedistilor

Consilierii locali PSD au reusit sa impiedice trecerea corpului B al Teatrului "Maria Filotti" in patrimoniul municipalitatii. In sedinta CLM de vineri ei s-au abtinut de la vot, astfel ca proiectul de preluare nu a trecut. Argumentul pesedistilor? Suma de 526.000 de euro, solicitata de proprietarul corpului B este mult prea mare, iar brailenii nu isi permit luxul de a cheltui atitia bani.
Dintr-o data, consilierii PSD sint preocupati de banul public, ba chiar se arata foarte interesati de prioritatile brailenilor. Au stat ei si s-au gindit, au intors problema pe toate fetele si au hotarit: nu, nu e cazul ca Primaria sa cumpere portiunea de cladire din Teatrul "Maria Filotti". Nu asta isi doresc brailenii. Banii brailenilor trebuie folositi in cu totul alte directii, nu sa fie risipiti pentru un amarit de teatru.
Aveti senzatia ca banii dati de voi la buget sub forma de taxe si impozite au fost cheltuiti cu cap? Au fost consilierii locali PSD niste administratori buni ai banilor vostri in acesti aproape patru ani de mandat? De cite ori i-ati mai vazut (auzit) pe consilierii PSD exprimindu-si ingrijorarea cu privire la un proiect in care au fost angrenati banii vostri? De foarte multe ori, nu-i asa? V-au intrebat consilierii PSD vreodata pe voi, cei care ati votat PSD in 2004, in legatura cu deciziile pe care intentionau sa le ia? E, stati linistiti ca nici nu o sa va intrebe vreodata. Au facut, fac si vor face in continuare doar intru binele personal si de partid, nu pentru ca le-ar pasa de soarta celor 526.000 de euro din bugetul local.
Ce ironie! Niste oameni au ajuns in parlamentul local fara sa fie trimisi de nimeni, in mod expres. Oficial, ei ii reprezinta pe cetateni, in cazul de fata pe braileni. Insa deciziile pe care le iau nu sint deloc in interesul brailenilor. Si, culmea, nimeni nu poate face nimic. Unii dintre voi veti spune ca este, totusi, o solutie: sa nu mai fie votati la alegerile viitoare. Vedeti-va de treaba! Azi au strimbat cuiul pesedistii, care au interes ca teatrul sa nu fie cumparat de municipalitate, ci eventual sa se construiasca altul. Miine va veni (daca nu cumva a venit deja) rindul consilierilor liberali sa se uneasca, ca sa obtina diverse avantaje. Apoi, reprezentantii PD-L vor prelua stafeta si isi vor face mendrele. Iar dupa patru ani, altii le vor mosteni scaunele si, evident, obiceiurile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii