Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grigorie si Alexa neaga acuzatiile ca nu ar fi jucat corect cu Dinamo

Jucatorii echipei Poli Timisoara, Stefan Grigorie si Dan Alexa, au declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca sint dispusi sa se lase de fotbal daca se va dovedi faptul ca nu si-au aparat corect sansele in meciul cu Dinamo, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Grigorie a precizat ca atit el, cit si colegul sau sint dispusi sa fie testati cu detectorul de minciuni pentru a dovedi faptul ca au jucat corect. Alexa si Grigorie au tinut sa raspunda, astfel, declaratiilor presedintelui clubului timisorean, Marian Iancu, care i-a acuzat pe cei doi jucatori ca nu si-au aparat corect sansele in meciul cu fosta lor echipa, Dinamo.
"Chiar nu am stat mult pe ginduri sa vin la Poli. Am semnat pe trei ani si am avut mare incredere in acest colectiv. Aceste vorbe grele ne dor pentru ca de-a lungul carierei nu am fost banuiti niciodata ca nu ne-am aparat corect sansele. Stiu cit de mult am muncit sa ajungem la acest nivel. Nu ne prestam la astfel de lucruri. Daca cineva va dovedi, sintem dispusi sa ne lasam de fotbal si in plus, pentru ca se poarta in fotbalul romanesc, mergem si la detectorul de minciuni. sint vorbe grele care vor apasa mult asupra noastra, deoarece nu am fost crescuti in acest mod", a spus Grigorie.
Mijlocasul timisorenilor si-a amintit ca si in perioada cind juca la Dinamo au fost presiuni mari si a precizat ca nu poate pune evolutia mai slaba a sa de duminica pe faptul ca a fost timorat. "Cind am fost la Dinamo au fost presiuni mari. Sintem obisnuiti sa fim injurati. Pe orice stadion te duci esti injurat de suporterii echipei adverse. Am jucat si meciuri cu presiune mai mare asa ca nu s-a pus problema sa fim timorati la intilnirea cu Dinamo. Problema este doar ca am jucat prost", a declarat Grigorie.
Stefan Grigorie a confirmat faptul ca i-a raspuns pe un ton ridicat antrenorului Sorin Cirtu. "Antrenorul mi-a spus ceva pe un ton ridicat. Probabil din cauza rezultatului, a tensiuni, dar am discutat dupa meci si nu este nici o problema. Probabuil ca voi fi amendat pentru ca si eu am raspuns pe un ton mai tare. In acel moment am avut pozitii diferite. Mi-am cerut scuze si imi cer scuze si acum pentru ca stiu ca nu trebuia sa raspund in acel moment. Cirtu trebuia sa se rasteasca la toti, deoarece am fost o apa si un pamint", a spus Grigorie.
Mijlocasul Dan Alexa a declarat ca este dispus sa se lase de fotbal daca cineva dovedeste ca nu si-a aparat corect sansele. "Din punctul meu de vedere am venit acasa, la Timisoara, cu inima deschisa sa joc pentru Poli. Am venit cu cea mai mare incredere in acest proiect. Acuzele sint total nefondate. Singurul lucru pe care eu mi-l reprosez este jocul foarte prost pe care l-am facut. Daca vreodata aveti vreo dovada, cit de mica, ca Dan Alexa nu si-a aparat corect sansele eu renunt la viata sportiva. O spun cu toata responsabilitatea, nu sint vorbe in vint", a declarat Alexa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii