Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grecii de la "Brailact", acuzati de santaj

Cei doi asociati greci care detin firma "Brailact" sint cercetati de politistii bucuresteni sub acuzatia ca l-ar fi obligat pe un conational, patron al unei alte societati, sa le dea importante sume de bani, in contul unei presupuse datorii mai vechi. Concret, Malideros Theodoros si Tirpintiris Antonios, ambii in virsta de 53 de ani, au intrat in vizorul politiei dupa ce victima s-a plins ca prin amenintari si constringeri fizice ar fi pretins plata sumei de aproape 20.000 de dolari plus alte beneficii. De altfel, Malideros Theodoros a fost retinut zilele trecute, la Bucuresti, pentru savirsirea infractiunii de santaj, urmind sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.
Din cercetarile efectuate s-a constatat ca patronii greci, actionarii SC "Brailact", l-au determinat pe N. Ioannis, administrator al unei alte firme, sa le dea suma de 19.860 dolari sub pretextul unei datorii mai vechi. In plus santajistii au cerut anumite servicii turistice in valoare de 193.313 lei si sa le cedeze prin contract de vinzare-cumparare un teren si un imobil din judetul Ilfov. Una pste alta, prejudiciul reclamat este de aproximativ 350.000 lei.
Asa cum au explicat anchetatorii, cei doi patroni au fost ajutati de un individ neidentificat inca.
Victima a reclamat ca le-a dat grecilor mai multe sume de bani si, in plus, le-a cedat diferite imobile, dar a fost santajat in continuare. Cind i-a ajuns cutitul la os, s-a dus la politie si a povestit tot calvarul prin care a trecut.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii