Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Goian e modest cind zice ca nu valoreaza zece milioane de euro"

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, vineri, la finalul Adunarii Generale a LPF, ca fundasul Dorin Goian valoreaza 10 milioane de euro si crede ca jucatorul este modest atunci cind spune ca aceasta suma de transfer ar fi prea mare.
"Thereau a dat gol cu Getafe, am impresia ca n-o sa ni-l mai dea Anderlecht. Ramine de vazut daca noul antrenor decide sa-l pastreze, dar dupa parerea mea, il va opri. sintem in contact permanent pentru Armenteros. Daca pretul de zece milioane e prea mare pentru Goian? Goian e de zece milioane. Zice ca e prea mult? E modest. daca pleaca opt jucatori, vin opt. Important e sa vina jucatori care pot ridica valoarea echipei, acesta este obiectivul nostru", a spus presedintele CA al FC Steaua.
Dupa ce presedintele gruparii Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a afirmat ca ii transmite "patronului etern" Gigi Becali faptul ca jucatorul Bogdan Stancu este "nepretuit", Argaseala a subliniat ca la Steaua nu s-a pus niciodata problema de bani. "Asta ce inseamna, ca va ramine pe vesnicie la Urziceni? Pricepeti si voi glumele, e final de an. E un jucator de valoare, de la nationala de tineret. Care e pretul lui? Pai daca e nepretuit, vreti sa spun un pret, sa spuna ca nu cunosc limba romana?", a glumit oficialul stelist.
Argaseala nu crede ca se va ajunge la depunctarea cluburilor pentru declaratii ale oficialilor. "E greu sa depunctezi o echipa pentru o greseala a unui oficial", a comentat el.
Valeriu Argaseala a mentionat ca apar multe lucruri neadevarate in aceasta perioada legate de transferuri: "M-a sunat Zapata aproape plingind, ca nu a spus niciodata ca vrea sa plece".
Argaseala a mentionat ca la Adunarea Generala a LPF nu au existat discutii in contradictoriu, subiectul principal fiind lucrul la caietul de sarcini pentru licitatia de vinzare a drepturilor TV pentru urmatoarele trei sezoane. "S-au discutat probleme de principiu, iar in februarie, la urmatoarea AG, se va prezenta caietul de sarcini", a mentionat el.
Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a afirmat ca se asteapta clienti "mai dolofani" pentru cumparaarea drepturilor TV. "S-au decontat si niste conflicte mai vechi intre conducatori, semn ca dracul nu e atit de negru", a descris Padureanu sedinta AG a LPF. El a adaugat ca jucatorul Laszlo Sepsi "n-are pret", cel putin pina la vara.
Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a vorbit despre posibila chemare la Comisia de Disciplina si sanctionare a actionarului majoritar George Copos, care amenintase ca scoate echipa de pe teren daca va fi furat de arbitri la Piatra Neamt. "Am vorbit cu Mircea Sandu, cu Ionut Lupescu, nu se pune problema. S-au facut niste pasi importanti pentru vinzarea drepturilor TV, s-a discutat de dorinta de a gestiona altfel campionatul, sa fie cit mai putine atacuri intre oficiali. Si arbitrajul a fost un subiect, concluzia a fost ca valoarea arbitrajului a crescut, mai fiind unele scapari", a spus Zotta.
Zotta a precizat ca Rapid are mai multi jucatori in vizor. "Sarbatorile sint mai linistite acum, am recuperat ce pierdusem pe parcurs, locul doi este bun, nu foarte bun, pentru ca vrem sa fim primii. Evolutia noastra ne da sperante ca la final putem fi campioni", a comentat oficialul giulestean.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a afirmat ca in cadrul Adunarii Generale s-a discutat mai mult activitatea comisiilor. "Sint citeva nemultumiri fata de Comisia de Apel, fata de cea de Disciplina. La arbitraj sint greseli, dar toata lumea spune ca sint imbunatatiri. La analiza pe care am facut-o noi, apelul a avut mai multe deficiente pentru ca presedintele Filipescu nu a putut participa si trebuie sa ne spuna foarte clar, am discutat si cu secretarul general, de fapt e responsabilitatea lui, ce se va intimpla, daca poate participa la sedinte sau nu. Daca nu, atunci sa gasim solutii. Depunctarea cluburilor pentru declaratiile oficialilor? E problema comisiilor. Eu am anuntat ca niste cluburi sint in pericol sa fie depunctate, ca sint in recidiva, iar comisiile ar trebui sa puna in aplicare regulamentele", a spus el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii