Mergi la conţinutul principal

Gheorghe Viliman şi Alexandru Bătrânu învingători la Cupa «Deltei»

Sportivi de la patru cluburi, CSM Brăila, CSM Danubiu Tulcea, CSS Tulcea şi CSS Galaţi au participat la Cupa "Deltei" la kaiac canoe, o competiţie tradiţională care s-a desfăşurat week end-ul trecut pe lacul Somova. Cu acest prilej, brăilenii au făcut o penultimă repetiţie înaintea naţionalelor de fond rezervate juniorilor.
La canoe 1 - 500 m juniori II, unde au participat 21 de sportivi, Mihai Pârvu s-a clasat pe locul al doilea iar la canoe 1 - 500 m juniori III, unde la start s-au aliniat 15 participanţi câştigător a fost brăileanul Gheorghe Viliman. Printre învingătorii de la această ediţie a competiţiei s-a regăsit şi Alexandru Bătrânu la kaiac 1 - 500 m juniori II. La Tulcea locuri doi au mai obţinut Bianca Tenia la kaiac 1 - 500 m juniori III, Ciprian Sârbu şi Cristian Ene la kaiac 2- 500 m juniori III. Locurile al doilea şi al treilea la finalul probei de kaiac 1 - 500 m juniori III au fost obţinute de brăilenii Manuel Stamu şi Ciprian Sârbu.Tot pe poziţia a treia s-au regăsit la finalul acestui concurs Mihai Ivanov şi Alexandru Boţoroga la canoe 2 - 500 m juniori II precum şi Robert Calaver şi Dragoş Voicilă după cursa de kaiac 2 - 500 m juniori III.
"Sunt mulţumită de evoluţiile tuturor sportivilor, rezultatele sunt bune pentru această perioadă de pregătire. Am văzut cu acest prilej unde trebuie să insistăm în procesul de antrenamente şi zic eu că suntem pe un drum bun. A fost penultima testare înaintea finalelor de la Bascov, ultima va avea loc la Galaţi pe12 iulie. Atunci, pe lacul Catuşa vom organiza Cupa "CSM Brăila" o competiţie la fel de puternică deoarece, în afară de noi vor participa sportivi de la două cluburi din Galaţi şi două din Tulcea", a declarat antrenoarea Florentina Ion.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro