Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheorghe Stefan a demis prin telefon intreaga conducere a echipei Ceahlaul

Presedintele de onoare al echipei Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, aflat la Bucuresti, i-a demis, marti, prin telefon, pe presedintele clubului, Dan Petrescu, pe vicepresedintelele Ioan Marginean si pe antrenorul principal, Ion Moldovan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Alaturi de cei trei, au mai fost demisi preparatorul fizic Marius Gogalniceanu si asistentul medical Dan Sarivan.
Antrenorul Ion Moldovan a refuzat sa confirme oficial demiterea sa, sustinind ca va pleca spre Capitala pentru a discuta cu Gheorghe Stefan.
Fostul presedinte al clubului nemtean, Dan Petrescu, a declarat agentiei MEDIAFAX ca nu a fost demis, ci a decis, luni, sa se retraga din functie. "Nu am fost demis, ci m-am retras. Daca lucrurile nu merg, nu avea rost sa incurc pe acolo. In plus, am si motive de sanatate. Eu auzisem de ceea ce are de gind domnul primar, dar mai multe nu stiu", a spus Petrescu.
Contactat telefonic de MEDIAFX, presedintele de onoare si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a refuzat sa comenteze aceasta situatie.
Ion Moldovan devine, astfel, al unsprezecelea antrenor inlocuit in primele 13 etape ale Ligii I, dupa Mihai Stoica, Costel Orac, Momcilo Vukotici, Gheorghe Multescu, Ovidiu Stinga, Dorinel Munteanu, Giuseppe Giannini, Florin Marin, Marin Duna si Sorin Cirtu. De asemenea, el este al doilea antrenor data afara de la Ceahlaul in acest sezon, dupa Mihai Stoica, demis in etapa a treia.
Moldovan ar putea fi inlocuit de Florin Marin sau Aurel Sunda.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii