Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheorghe Hagi: Timisoara este in criza

Antrenorul Gheorghe Hagi a recunoscut, dupa meciul pierdut de Poli Timisoara, cu scorul de 1-3, in fata formatiei Sportul Studentesc, ca echipa sa trece printr-o criza, dar a refuzat sa comenteze arbitrajul partidei din etapa a XXII-a a Diviziei A.
"Felicit echipa Sportul, care a jucat foarte bine. Merita felicitarile noastre din toate punctele de vedere, dupa cum au jucat, atitudine, dorinta... Despre noi ar trebui sa vorbim foarte putin. Timisoara este in criza, este un moment greu, dar trebuie sa trecem peste el", a spus Hagi.
Referitor la arbitrajul brigazii conduse de Augustus Constantin, care a dictat trei lovituri de la 11 metri, doua pentru Sportul si una pentru Poli Timisoara, Hagi a spus: "Arbitrajul nu il comentez, cu toate ca as avea citeva sa spun, dar ce rost ar avea. Uitati-va ce arbitraj am avut in ultimele trei meciuri. Mai bine tac, indur, o iau pe spate si ma duc acasa".
Intrebat ce a simtit la revenirea pe stadionul din Regie, unde a evoluat in perioada 1983-1986, Hagi a declarat: "Am gasit suflete curate, placerea de a juca fotbal, bravo lor. Mi-aduc aminte cu placere de momentele pe care le-am trait aici".
Directorul general al clubului Poli Timisoara, Ion Craciunescu, a declarat dupa meci ca Sportul a evoluat mai bine in partida de marti. "Nu stiu daca Timisoara este in criza, dar conditiile de la Poli sint cu mut mai bune, iar Sportul a fost mai bun azi", a spus oficialul gruparii timisorene.
La rindul sau, vicepresedintele Emil Rosianu a spus: "Vad ca echipa inca nu s-a trezit din somnul acesta si este o rusine ce s-a intimplat astazi".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii