Mergi la conţinutul principal

Gest de omenie din partea angajaților de la Penitenciarul Brăila. Donează sânge pentru salvarea de vieți omenești

* în perioada 12 -15 septembrie, angajații penitenciarului participă la acțiunea de donare de sânge, după ce au răspuns afirmativ la nevoile Centrului de Transfuzie Sanguină Brăila

 

Donare de sânge pentru salvarea de vieți omenești! Polițiștii din Penitenciarul Brăila au răspuns afirmativ la nevoile Centrului de Transfuzie Sanguină Brăila, iar în perioada 12 - 15 septebrie participă la acțiunea de donare de sânge. “Înțelegând faptul că pot contribui la salvarea unor vieți omenești, personalul Penitenciarului Brăila s-a implicat voluntar în acțiunea de donare de sânge. Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Brăila reprezintă un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință”, se arată în comunicatul transmis de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Brăila, cms. șef Simona Kober.

Reprezentanții unității de detenție arată că, prin exemplul lor, polițiștii au dorit să îi încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți. Este un îndemn pentru toți, de a-i ajuta pe cei care trec, în prezent, prin momente grele. “Sângele, simbol al vieții, folosește fiecărei persoane aflate în impas, iar o oră din viața noastră, dedicate donării de sânge poate salva o altă viață!”, este mesajul transmis.

 Înțelegând faptul că pot contribui la salvarea unor vieți omenești, personalul Penitenciarului Brăila s-a alăturat în mod permanent campaniilor naționale de donare de sânge, oferind ajutor în situațiile dificile cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată și un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință. “Prin actul de dăruire, personalul instituției militează, în aceeași măsură, pentru o societate în care spiritul civic, altruismul şi generozitatea constituie valori fundamentale. Ne dorim ca prin  puterea exemplului să motivăm și alți oameni pentru a se alătura unor astfel de acțiuni, avându-se în vedere  nevoia mare de sânge. Pe această cale conducerea penitenciarului mulțumește atât Centrului de Transfuzii pentru disponibilitatea manifestată cât și angajațiilor pentru gestul omenos de care au dat dovadă”, se mai arată în comunicatul de presă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro