Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Germanii vor sa tricoteze cea mai lunga esarfa pentru CM de fotbal

Doua asociatii germane au lansat, vineri, un apel catre toti specialistii in tricotat din lume pentru a se alatura echipei ce lucreaza in prezent la fabricarea unei esarfe lungi de 60 de kilometri, cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal gazduite de Germania, in perioada 9 iunie - 9 iulie, informeaza AFP.
Pina in prezent, aproximativ 1.000 de amatori de tricotat s-au inscris in aceasta cursa, dar organizatorii sint convinsi ca pot sa gaseasca alti binevoitori, pentru a finaliza lucrul la aceasta esarfa. Esarfa are deja 22 de kilometri, deci au mai ramas de tricotat 38 de kilometri.
Esarfa va uni orasele Unna, din regiunea industriala Ruhr, cu Gelsenkirchen, trecind prin Dortmund, ultimele doua fiind gazde ale meciurilor din Cupa Mondiala din Germania.
Esarfa, care va avea o latime de 25 centrimetri, va fi tricotata in culorile drapelelor celor 32 de tari participante la competitia mondiala.
Cea mai in virsta participanta la aceasta actiune are 94 de ani, iar cea mai tanara nu are decit 9 ani.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii