Mergi la conţinutul principal

George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov

• sportivul de la CSM Brăila s-a clasat pe locul al patrulea, în finala B, la kaiac 4 - 500 m • Ene se pregăteşte în continuare cu colegii săi de club pentru competiţiile naţionale care vor începe pe 8 august 

 

Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov. Brăileanul a concurat în proba de kaiac 4-500 m şi s-a clasat pe locul al patrulea în finala B, echipajul ţării noastre din care a făcut parte şi sportivul de la CSM Brăila fiind cotat cu al 13-lea timp, din 27 de echipaje prezente la startul acestei probe.

La ediţia din acest an a mondialelor au participat în jur de 1000 de sportivi din 64 de ţări.

Vă reamintim că George Ene a făcut parte din lotul României şi la Campionatul European de kaiac canoe din 2018 din Italia. Anul trecut, el a concurat în proba de kaiac 2 - 1000 m şi s-a clasat pe locul al şaptelea în finala B.

După încheierea competiţiei internaţionale, George Ene continuă pregătirile la Bascov în vederea competiţiilor naţionale la care clubul său va participa începând cu data de 8 august.

Lotul de la CSM Brăila este coordonat de antrenoarea emerită Florentina Ion şi cuprinde următorii sportivi: George Ene, Robert Calaver, Vlad Olteanu, Ştefan Dimofte, Ion Paţa, Andrei Buzatu, Matei Ion, Dragoş Ioan, Flavius Urse, Alexandru Andrianof, Alexandru Necula, Ionuţ Lungu, Ionuţ Ghenov, Andy Buja, Andrei Diţă, Alexandru Diţă, Maria Mocanu, Georgian Costache.

Sportivii care vor participa la naţionalele masters vor ajunge la Bascov pe data de 14 august. Aceştia sunt Gheorghe Constantinov, Marius Pârvu, Laurenţiu Rusu, Adrian Ruşcuţă, Georgian Ivan, George Aramă, Daniel Nistor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro