Mergi la conţinutul principal

Generalul Vasile Ionescu a fost trecut în rezervă

* comandant al Brigăzii 10 Geniu "Dunărea de Jos" și al Garnizoanei Brăila, generalul de brigadă Vasile Ionescu a urmat o strălucită carieră militară * în ultima perioadă, Ionescu a ocupat funcția de locțiitor al șefului de stat major pentru operații la Comandamentul Corpului Multinațional Sud-Est din Statul Major al Forțelor Terestre

 

La începutul acestei luni, generalul de brigadă Vasile Ionescu a fost trecut în rezervă prin Decret Prezidențial, precizează surse din cadrul Brigăzii 1- Geniu "Dunărea de Jos" Brăila.

Astfel, la data de 01 iulie 2021, în baza Decretului Președintelui României,

Klaus-Werner Iohannis, generalul de brigadă Vasile Ionescu a fost trecut

în rezervă. Comandant al Brigăzii 10 Geniu "Dunărea de Jos" și al Garnizoanei Brăila, generalul Vasile Ionescu a urmat o carieră strălucită și a ocupat mai multe funcții în structuri din cadrul Armei Geniu, la toate nivelurile ierarhice. În ultima perioadă a carierei sale militare, generalul de brigadă Vasile Ionescu a asigurat îndeplinirea atribuțiilor funcției de locțiitor al șefului de Stat Major pentru operații la Comandamentul Corpului Multinațional Sud-Est din cadrul Statului Major al Forțelor Terestre.

Pregătirea sa militară cuprinde: Școala Militară de Ofițeri Activi de

Geniu, Construcții și Căi Ferate "Panait Donici", Arma Geniu, Facultatea de Comandă și Stat Major, specialitatea Conducere Interarme, Curs postuniversitar de perfecționare în conducerea Forțelor Terestre, Curs

postuniversitar de perfecționare în conducerea strategică (nivel JOINT).

Generalul de brigadă Vasile Ionescu a obținut, de asemenea, titlul de doctor în Știiințe Militare și Informații în cadrul Universității Naționale de Apărare "Carol I", în anul 2014.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro