Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele nu au reusit sa marcheze nici din penalty

La capatul unui sfert de ora in care cele doua combatante s-au studiat reciproc, Berceanu ar fi putut modifica tabela insa nu a gasit spatiul portii de la aproape sapte metri.
Lovitura de teatru s-a petrecut in minutul 20 cind oaspetii au profitat de o pasa neglijenta a lui Tanase si Agafitei l-a executat pe Tudor, 0-1.
Formatia din Navodari s-a retras apoi in aparare pentru a pastra avantajul pina la pauza si cu toate ca s-a aparat pe doua rinduri gazdele au gasit culoare spre poarta advesa insa Dobre (min. 24, 35), Tanase (min. 38) si Bratosin (min. 42) nu au reusit sa restabileasca egalitatea desi s-au aflat in pozitii favorabile.
La doua minute de la reluare, Tanase a trimis o minge de urmarire insa Balta a ratat startul. Dupa numai doua minute, gazdele au obtinut o lovitura de la 11 m. Acesta ar fi putut fi momentul psihologic al partidei, prin care Viitorul ar fi putut relansa meciul insa Berceanu a sutat prea slab si portarul oaspetilor a respins mingea in corner.
Elevii lui Sandu Minciu au continuat sa domine tehnico-tactic insa ratarile s-au tinut lant. Preda (min. 52) a sutat pe linga vinclu pentru ca zece minute mai tirziu Dobre sa nu reuseasca sa strecoare mingea in plasa de la doar doi metri. In continuare Vicol, Preda si Tanase s-au jucat cu nervii antrenorilor si ai inimosilor suporteri locali. In minutele de prelungire CS Navodari a lansat un contraatac si Pintica a reusit sa-l pacaleasca pentru a doua oara pe Tudor.
Viitorul nu a reusit nici de aceasta data sa fructifice ocaziile create, in timp ce formatia dobrogeana a fructificat doua dintre cele trei oportunitati si a plecat la Navodari cu toate punctele.
"Nu mai stiu de cite ori ar trebui sa ajungem in careul advers ca sa marcam si noi un gol. Noi ne-am jucat cu ocaziile, in timp ce formatia adversa, una destul de modesta, a reusit sa plece cu toate punctele. Ne asteapta o perioada foarte grea si daca nu ne vom mobiliza vom trece prin emotii in acest campionat", declara la finalul jocului Paul Alexandru presedintele echipei Viitorul.
Viitorul: Tudor - Musat, Paraschiv, Bogdan - Preda, Tanase, Bratosin, Calatoaie - Dobre, Berceanu (min. 80: Oprea), Balta (min. 72: Vicol).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii