Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele au rezistat doar o repriza

Petrolistii au reusit sa tina piept adversarilor lor timp de 45 de minute. Nu se poate spune ca in aceasta perioada s-a jucat prea mult fotbal, ci doar atit ca gazdele, coordonate in teren de antrenorul Tudorel Pelin s-au aparat foarte bine si nu au lasat nici un culoar spre poarta lui Cristea. Petrolul se poate mindri si cu faptul ca a ratat doua situatii de gol in aceasa parte a meciului, prin Costea. In minutul 20 mijlocasul petrolist a trimis mingea in plasa laterala, iar cinci minute mai tirziu a facut preluarea gresita si a sutat prea slab pentru a-l putea invinge pe portarul constantean.
Portul a fost mult mai insistenta in partea a doua a partidei si, profitind de faptul ca defensiva gazdelor a devenit mult mai fragila dupa iesirea din teren a lui Pelin, a reusit sa inscrie de trei ori.
Boras a deschis scorul, insa cu largul concurs al portarului Cristea, iar in minutul 60, dupa un un-doi intre Curumi si Anghel mingea a ajuns la Banioti care a marcat din nou cu un sut plasat la coltul lung. Partida a fost in continuare la discretia echipei vizitatoare si firesc tabela s-a mai modificat inca o data in favoarea Portului numai ca in momentul in care a primit mingea autorul golului al treilea al oaspetilor Baicu, se afla in pozitie de ofsaid.
In cel de la doilea minut de prelungire al reprizei secunde, Laurentiu Radu a reusit sa inscrie golul de onoare al gazdelor.
Petrolul, formatia care in anii anteriori arbitra lupta pentru promovare, este inca de pe acum condamnata la retrogradare.

Petrolul: Cristea - Ionita, Radulescu, Pelin (min. 60: Spirea), Stanciulescu - Costea, Balta, Hrinca, Bratu - Ghioca, Lupu (min 80: L. Radu)

Rezultatele inregistrate in etapa a 25-a:
Farul II Constanta - CS Ovidiu 1-1
Phoenix Ulmu - Callatis Mangalia1-2
Oil Terminal Constanta - Steaua II Bucuresti 1-1
Inter-Gaz Bucuresti - Politehnica Timisoara 5-1
Rocar ANEFS Bucuresti - Dunarea Calarasi 1-0
FC Chitila - Unirea Slobozia 0-1
Petrolul Ianca - Portul Constanta 1-3
Dodu Bucuresti - Dinamo II Bucuresti 2-5
Aurora Mangalia - Viitorul Insuratei 2-1
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii