Mergi la conţinutul principal

"Galmopan" va deschide o fabrica de biscuiti si fursecuri in Zona Libera Braila

Conducerea SC "Galmopan", cel mai important producator local de panificatie si produse lactate, a anuntat ca, pina la finele acestui an, va finaliza programul investitional ce vizeaza deschiderea in perimetrul II al Zonei Libere Braila a unei fabrici de biscuiti si fursecuri. Dupa cum se arata intr-un comunicat de presa emis de SC "Galmopan", finantarea proiectului care va genera peste 150 de noi locuri de munca este asigurata printr-un credit acordat de o banca comerciala, echipamentele achizitionate pentru producerea biscuitilor ridicindu-se la o valoare totala de 4 milioane euro, cuprinzind hala de productie, dar si o linie tehnologica ultramoderna pentru biscuiti si fursecuri. Capacitatea liniei va asigura consumul acestor produse pe piata interna si va permite si exportul in tarile limitrofe, in prezent, biscuiti de aceeasi calitate fiind importati din tari precum Turcia, Italia sau Austria.
Reamintim ca in noiembrie 2004, in perimetrul II al AZL Braila grupul de firme "Galmopan" a concesionat 27 hectare de teren cu scopul derularii unui amplu proiect de dezvoltare, care vizeaza construirea a doua mori, una pentru griu si cealalta pentru porumb, a unei fabrici de biscuiti si a unei fabrici de amidon, avind o valoare investitionala totala de 50 milioane euro si care va crea peste 1.000 locuri de munca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu