Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO: Ploaia a făcut ravagii în municipiu. Gropile pline cu apă, adevărate capcane pentru şoferi. Strada Milcov din cartierul Radu Negru, inundată

Ploile abundente ce au căzut în ultimele zile au întors municipiul cu susul în jos. Gropile din carosabil s-au umplut cu apă şi au devenit adevărate capcane pentru şoferi. Unii utilizatori ai reţelei de socializare Facebook au postat într-un grup poze cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă vremea capricioasă.
Spre exemplu, pe o stradă din cartierul Hipodrom, oricât de priceput ai fi ca şofer, este practic imposibil să eviţi gropile, mai ales că sunt greu de observat.

Strada Milcov, inundată

Locuitorii de pe strada Milcov din cartierul Radu Negru s-au trezit cu apa în case, din cauza ploilor abundente căzute în ultimele zile, dar şi lipsa unei canalizări în zonă. Strada nu este asfaltată. Oamenii sunt nevoiţi să tragă apa din curte cu motopompele. „Nu avem canalizare. Trebuia să ne pună, dar...Există una mică de 15 ani, dar e de la abatorul din capătul străzii. Toată lumea s-a înţepat în canalizarea respectivă. Acum se pune balastru peste apă, este dezastru!", ne-a declarat un locatar de pe strada Milcov.
Aceeaşi persoană ne-a spus că strada s-ar afla în reparaţii şi, chiar dacă ar fi asfaltată, problema inundaţiilor ar persista din cauza lipsei sistemului de canalizare.
Primarul municipiului, Aurel Simionescu, ne-a declarat că locuitorii de pe strada Milcov „s-au legat de o conductă de canalizare, cea a abatorului din zonă. Acum, când a fost vorba să punem asfalt în zonă, s-a constatat că acea conductă este foarte sus pusă. N-au montat-o la adâncimea la care trebuie, şi acum asta se întâmplă când plouă. O să facem săpături, o să punem conductă în zonă. Locuitorii de pe strada respectivă s-au înţepat ilegal în conductă".

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro